Секој различно се справува Јуле. Не знам како да кажам ама не може да седнеш и да застане животот. На крај она е самохрана мајка ( сопругот и почина...
Во Еурофарм провери? Или во Капитол во аптеката долу, Ани фарм мислам дека се викаше
Можно е да одбива млекце ради заби, ги боли, чеша, нервозни се, еве и нас ако не болат непцата не би отварале уста нели? Плус да не сте во 5ти скок и...
Нема некоја разлика ама добро, како што ти рекол педијатар така. Не знам како да ти помогнам дека не сум од Скопје. Ако толку па неможеш да најдеш...
Здраво Лили, може ли да ми кажете каде најдовте да купите Гамибетал ? Не можам да најдам никаде во нашите аптеки
Има црни очи
Кочанчани требаше сложно сите до еден да застанат и да не пуштаат политичар да влезе со пропаганда за избори, а не Мицковски да каже Поминувам со...
Немаме уште годинка, педијатаров вика со 2ка да тераме
Мајки.. бебка е 5ипол месеци, последнава недела пие многу малку млеко. По 90мл едвај ги пие. Почнавме со вкусови, но сеуште немаме воведено оброк,...
Оти не земеш 3ка мајче? Знам дека веќе годинка сте. Ако го има тоа можеш слободно. Го нема сеуште млекото. Пред некој ден и јас едвај најдов.
Не верувам дека е до времето, до карактерот е.
Ана Костадиновска и летоска објавуваше слики од одмор насмеана од 6-ка до 6-ка и кога некој овде на форумот го искритикува тоа, одма му/и’ се...
Можам најладно заувек да откачам некарактерни личности без око да ми трепне и без да имам тронка грижа на совест. Може x години да те познавам а да...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Ауу, мизерно бе, колеги и биле. Не, не, стопати сум рекла само мене ништо да не ми е, за другите нека си мислат тип на народ сме.
Хипо Намалена Нече да ради
Убав муабет викендашки:rofl: Не оти ми е полесно кога знам дека и на други им е тешко, ама барем знам оти нема само јас да сум пореметена сама да...
Пудинг од ванила
Не Дали некогаш си била на гатачка?
Кај да најдам хип комбиотик 2ка, за утре ми треба.. нема по аптекиве
Separate names with a comma.