Мене ми е досадно стално да се извртува муабетот:yawn:
На секаков мебел може, супер е, слично како политурата на "Чисто", само не е мрсно и не мириса јако. Јас постојано го користам.
Во Рамстор има продавници детски?
7+ Д: Житарици, јаболко варено, круша варена, боровинки и грчки јогурт. У: Бисквитче Р: житарици, праска и јаболко. В: Палента, брокула и путер.
Пијам еутирокс од 50 мг. Утрово се напив и во 14ч. по грешка испив уште едно. Дали некому се случило? Не знам сега дали утре сабајле да земам...
Ах бе Биљо, ок е, никој и не ни треба да излезе нели?
Samsung>премиум бренд, 6 години анроид и секјурити апдејти, повисока цена и за појаки перфоманси ти се наплаќа се во цената, буквално се што сакаш...
Каде да најдам струкиран краток капут до над колена, крем боја или светло сива?
Дали некој продава зимска вреќа што се облака на количка? :)
Ништо не му е, мојава има хартии и хартии изеено, стикери налепници, дури и пластика голтнато... последното е страшно многу де ама искака се :)
на колку време ги менувате цуцлите од шишињата и цуцла лажливка?
Ама кој рече дека згрешиле? Апсолутно е човечки да се даде поддршка, да се бара правда, ама именување оти некој таму не бил, никому не е од корист,...
АХАХАХААХХАХААААХАХАХХАА :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: легендарна си нема шо :rofl::rofl::rofl::rofl: Моите...
да! Јас ги молев им плачев викаат не добра карлица имаш природно ќе раѓаш..
Да не те плашам ама и те како чекаат. Мене два дена ме чекаа (facepalm)
Може глупо прашање ама, во ова тембалово, може да се готви? :tmi:
Некогаш јас некогаш ќерка ми... ама шо рече брат ми ко му кажав дека моментално сум без телефон ,,телефон не завртив,, од најјаки моменти издвојувам...
Honor или Samsung?
За свекрва можам цели истории да пишам. Го чуваше внучето од ќерка и, за кога се роди моево (меѓудругото во иста куќа сме со свекрва, не со золва) да...
@Iva.T ,не се грижи, сигурно нема да престане со млекото. Потврдувам дека одбиваат храна кога имаат мака со запчињата. Секогаш кога син ми ќе...
Separate names with a comma.