Фала ти, ќе воведам и јас деновиве. Сакам да почнам да му давам и повеќе парченца, за сам да ручка. Ќе видам, ќе комбинирам најверојатно...
[ATTACH]
Добро можеш да прифатиш дека луѓето се уморни од маршрања, барања на правда и на крај да не бидат слушнати? Што мислиш зашто е ваква атмосферата во...
Еве јас на 7ипол воведувам и жолчк и белка одеднаш, денес прв ден беше ок па ќе видиме како ќе е наредниве
Јас овес порано варев во ова како каша пред да одлучам дека киснет преку ноќ е поедноставно, тска да може да се готви ваљда
Петар пан не му е омилен цртан лик.
Не е точно , ништо не знам со десна , со лева цел живот функционирам а да цртам немам појма
чаj хотел или апартман?
9+ Д: грчки јогурт со овес и банана Р: телешко со грашок, пиперка, кромид и путер У: печено јаболко В: гриз со дел од печеното јаболко и крушка
За мене се е чинија, т. е. мисур :rofl: Не знам иначе, имам само подгревано на рингла во него, ама не сум готвела :D
Јас обратно, десната ја користам за прецизност, а левата за сила и работа.
https://jugoexport.mk/p/44860/v/53364/lotus-dual-mattress Искуство за овој душек?
Чизма од детето се носи , таму ставаат некои ситници , мандарини , ореви, некое чоколадце и то .
И мене.
Леле мајки како имате сила за гости па и гозби толкави. На повојница веќе па во последно време не се ни оди ни вика , бар за скопје е така. Искачаме...
Не ми е криво толку што не ја гледа како тоа што немаш ист третман. Ајде не за мене него за внуката. На золва ми децата ги гледа од бебиња и сеуште...
Одмори се
4 може и повеќе Снежана
Separate names with a comma.