Барам работа хонорарно ( на дневница ), како втора работа од 17 часот попладне.
На холе и хип имаат овес ориз пченка мислев дека ги имаат сите житарици и баш пишува дека се за бебиња од 6+ А просо ќе морам да земам од тоа во...
[MEDIA]
Те разбирам што ти забоде очи, ама многу прост народ постои каков што верувам немаш видено. На ниво на резонирање на 10 годишници а возрасни. Така...
Безброј пати. Мислам дека разочарувањето ќе не прати секогаш. Дали сме ние виновни што "премногу" очекуваме? Дали сме ние виновни што сме им...
Фала ти, нарачав баш сега. ☺️
Да се роди дете не е најнормално нешто што треба секоја жена да го искуси. И нема право никој на никого да го кажува тоа и да се обвинуваат и...
10
Ima vo zegin organsko proso i drugi zitarki, nema posebni za bebe osven edna kasha od holle mullet pishuva na nea
Оригинални се.
Леле а мене ако не се тие мути од градинката, ќе заборавам да зборувам :bandit:. Ние минатата и оваа недела што сега мине, на сончево време носиме...
Според мене нема никаква потреба од заштитно стакло ако веќе имаш футрола на преклоп. Скроз ти го заштитува киндлот, сум го ставала и по ранци и...
Мирот одамна е далеку од мене.
ССК дека премногу, ама премногу лицемерни луѓе има. Денес со тебе, утре против тебе. Не е ништо ново, да, ама кога ќе се освестите бе луѓе, кога?...
Немаш потреба од заштитно стакло, истиот модел на Киндл го имам и јас и решив да не ставам заштитна фолија/стакло. Имав на претходниот Киндл и повеќе...
Separate names with a comma.