101. Lookout (2025) 3/10 102. Heads of State (2025) 7/10 103. G20 (2025) 6/10 104. The Pickup (2025) 8/10 105. Meanwhile on Earth(2024) 4/10
Во која недела имаше спонтан?
Дали смеам да возам со потврдата од полиција додека ми излезе возачката?
А дали може да им се каже на комисијата за последниот месец да не ми даваат патолошка за цел месец туку пола, бидејќи ќе користам одмор или не постои...
И јас дојдов да прашувам за дремките. И моето е 3 месеци. Некако после трет скок не можеме да фатиме ред со дремките. Пред трет си спиеше подолго и...
Да ама сакам да го користам одморот па да отворам породилно 45 дена пред термин.Ми викаат така не можело,ако се користи одмор мора породилното да се...
Да, доколку си на патолошка може да се отвори 45 дена пред термин породилно, но ако користиш нешто најрано што може е 28дена пред термин. Јас сакав...
Ептен се пронајдов во кажаново :D Јас му реков ако сака второ, единствен услов ми е да најде работа со 40 работни часа неделно. И мм е многу...
Мајки, дали во премин на скок нормално е бебе помалце да јаде? Последните недела дена послабо јаде од вообичаено. Реално и со какањето има проблем...
Патолошка даваат до 45 дена пред термин, ти ако сакаш можеш да го отвориш уште веднаш породилното, но ако имаш одмор зошто да не го искористиш. Мене...
Ве молам за одговор дали ако сум на патолошка и користам после тоа денови одмор, породилното не може да се отвори 45 дена пред термин туку мора 28?...
Имаш мени секој месец различно. Другото е хаотично и зависи од конкретната градинка. По многу деца се, 20-30. Ќе ти кажат што треба да носиш на...
Дефинитивно е поскапено генерално, мислев само мој впечаток е ама изгледа стварно се кренати цените.
4-сезонските гуми што се продаваат во Македонија (а и во цела Европа) имаат планина и М+С знак. Провери си ги твоите 4-сезонски гуми и ќе се увериш....
Имаш милион видеа на јутуб како да пружаш прва помош при давење.
можеби во Кина матичните се во самите болници и затоа е таква постапката.
Здраво,пак јас. Некој да ми каже како изгледа во државна градинка, поточно весели цветови, групата 9-18 месеци, како ги хранат, заспиваат, по колку...
Чиниите ги користам многу, чашата не за сега. Ама мене дека на мм братучетка ми ги донесе од некоја продавница од Куманово ги земала па имам и едно...
@natashaaz.09 Сè што треба девојчето да направи е да научи да се сака себеси. Кој се сака себеси, не троши 6 години да моли да биде сакан од некого....
[ATTACH] [ATTACH]
Separate names with a comma.