Мене 23-24 недела ми измерија 28-29мм и докторот ми кажа да одмарам. Јас и онака не бев нешто многу активна пред тоа (имав многу гадење, повраќање,...
Prethodnite godini beše totalno neseriozna, ne ja zanimaše uchenjeto ama ova godina i se pojavi golema želba da uči ama kolku i da se trudi, ništo ne...
1. Barbie (2023) - 100/10 2. How the Grinch Stole Christmas (2000) - 7/10 3. Harry Potter and the Philosopher's Stone (2001) - 10/10 4. Te Dua, жими...
А како ќе го опишете таквиот профил на партнери? И јас имав долга врска со ваков човек на што се должни нивното понашање? Нашле овца па ја стрижат?...
Имаат М+С но законот не ги смета за целосно зимски и МВР бара ланци.
@Ava.84 :D и мојата замисла пропадна . Еден ден барем да сум сама дома :( Гледам на Инстаграм едно видео за mental load кај жените , и одма ми текна...
Сте пробале заедно да учите? Од искуство со ќерка ми (11 години има) нејзе некогаш и е полесно ако јас и го читам материјалот, така полесно се...
Имам за мене сто пати пишано. Седевме со другаркава синоќа и знае за форумов мислеше ќе наиде на мислења како нејзините и ми рече да пишам.
342. Despicable Me 3 (2017) 8/10 (R) 343. Minions (2015) 10/10 344. Minions: The Rise of Gru (2022) 8/10 345. Pocahontas (1995) 10/10 (R) 346....
@Sanaa87 , дали отсекогаш е така или сега во 5то? Мислам дали секогаш имала потешкотии? Не е работата за магии, туку баш стручен кадар да открие...
nekoj pogore imashe pishano samo poslednite 60 se pagjale, pa ne znam. Inaku jas prashav vo ministerstvo samo tie prashanja treba rekoja
Па немаш проблем, нека ти даде комисијата боледување 45 дена пред термин, па искористи си одмор и потоа отвори породилно.
[ATTACH] [ATTACH]
Првиот пат кога не примав терапија за тромбофилија имав во 10та недела. Втор и трет спонтан од кога сум тераписки покриена со метилирана фолна, метил...
[MEDIA]
Mucana_sk Mnogu mi e milo sto ti e podobro. Te mislev Kako ke pokaze testot.
Ne go znam Bojadziev, ama Petrovska e vrv. Mozebi izgleda malku drska i prepotentna na prva ama e odlicen dijagnosticar. Kaj nea dve rodiv..
Separate names with a comma.