Белиот купечки веќе не е ни леб. Воздух е :worried:
И отпушоците ги фрлаат кај стигнат, меѓудругото.
Прво татко то не е нормален што се лутел за ваква работа, второ многу го жалиш мм. Значи и ти до 16ч си работела, зар не може да одмориш мора он прво...
Neznam, ne se sekavam dali pisese takva informacija. Samo biopsijata potvrdi deka e fibroadenom i poradi goleminata da se vadi.
[ATTACH] [ATTACH]
Абе сега ако погледнал друга, големото чудо ако погледнал, претеруваш сега Лимонче, не е тоа изневерување ако кажеш еј добар дечково/девојкава, па ај...
Здраво на сите, Еден од најчестите стравови кои ја хранат анксиозноста е стравот за нашето здравје. Постојан страв дека нешто лошо ќе ни се случи....
Како што ве читам така се убедувам и јас дека среќа е да имаш помош и да ја користиш. Моите и на мм ќе се испотепаат кој да дојде да ја чува. Дали...
Целосно се сложувам со тебе. Само за жал сеуште има наивни што веруваат дека изневерување е само физички..
За секој случај во торбата спакувај си маски ако си болна барем колку толку Прополис прскај , пастили за лижење ќе бараш кои се погодни во...
Увоз и млеко на Хипо има. Во магацинот има роба. А аптекиве зошто не нарачуваат незнам. Ова е инфо од човек што работи таму и носи роба низ Мк.
Дали некојс од вас имала болки на десната страна,амс не во пределот на стомакот туку странично? Вчера осетив болка и евр денес пак,ама некоја тапа...
Секако имаше текстура, ненамерно :D Ама на штрек бев со секој залак :sweat:
Кај мене не е дека не сакаат туку логистички е тешко со мајка ми. Еве сабајле се вратив откај мајка ми, на 80км сме, ама беба ужива со неа не ме бара...
Во град немора ланци ако имаш зимски гуми. Надвор од град мора зимски гуми и ланци.
Пасирај поубаво, да се учи на текстура. Не блендај.:D
Јас имам на Филипс, од постарите модели е, го користев и за синко пред 6год, еве и сега за бебка. Ептен мазни ги прави кашите за 2мин.
Па можно е порано да се породам и не ми одговара така ќе ми пропадне одморот,ама ок ќе направам некоја комбинација ќе видам како
Каков блендер користите за каши? Денес прв оброк имавме, ама се изнамачив додека да го изблендирам. Имам еден од беко рачен, пробував и во...
Separate names with a comma.