Дали некој знае кои доктори ќе бидат во понеделник во амбуланта 2, соба број 36 во период 12 часот? Мојот скрининг што го направи докторката Ирена...
Извини ќе се вмешам, само да споделам дека мене Јасна ми има кажано да ги пијам само кога имам проблем (грутка) а не константно. Зошто не знам
Тоа сакав да ти пишам, несакав да те плашам. Ајде ќе видите како ќе биде. Нека поминува со лесно. :hug:
Inebrya маската во туба или Kerastase blond absolu mask
Zdr. Deneska mi e 11 den od transfer, posledna primeno polovina doza od ovitrele na 09.11, iako mozebi e rano me interesira sto mislite, ima edna mn...
Здраво другари. Дали некој има искуство со др Ненси Манушева? Сакам да сменам психијатар па неа ми ја препорачааа.
Јас повеќе сум гледал ама за сега омилен ми е Отец Предраг Попович. Исто така често го гледам и Лука Стојанович, снима за две области што ме...
исто и кај нас не ги собираше и двете, па вчера маж ми го подигна болјерот погоре, малку и од гипсот пресече за да се подигне болјерот, и сега е...
да не ве цитирам сите, фала ви најмногу за споделените искуства, некад да не е форумов не знам шо ќе правам, пробувам да не се нервирам, и добра сум...
Дали ја зема палетата сенки :) како си задоволна ?
Лелеее, многу комплицирано ова излегува. На десет места за да каснат на крај. А колку после добивање на ливче се оди за потврда? Има ли правило?
Со тоа бројче треба да се вратиш да си земеш потврда и таа ја носиш во банка
Ви благодарам, најдов денес на пазарот во Охрид
Дадата (heidy):f: Родилна: 2880 гр. 46цм Испис: 2750гр. 1 месец: 4000 гр. 54цм 2++: 5650гр. 61цм 4 месеци: 6800гр. 65 цм 5++: 7300гр. 69цм 6++:...
Мојот може да се опише како драматичен. Секој ден се нови работи. Од кои пола не можеш да постигнеш да ги решиш. Од толку што е брзо темпото од 8 30...
Најдобро да чекаш јануари за попусти
Имаш повеќе можности. Ова го пишувам за Охрид и Струга: 1. Да видиш низ чаршија, за Охрид не знам за сигурно, ама Струга има. Има луѓе стојат со мали...
Нормално да, 10 пати годината било нормално да се разболуваат децата, кај првото дете после 3 год проретчија разболувањата, во градинка одеше од 2...
Здраво се пробувам да аплицирам за ИТ ваучер за студенти но кога ќе кликнам на поднеси барање ми стасува следната порака “Се случи грешка во...
Separate names with a comma.