Ние сме со стомачен вирус 1год и 11 месеци Д : леб, банана, јогурт У соленки,електролит Р: пире,морков варен.Зачинето со малку сол У: 2 бисквити,...
Колку подои има?
Здраво, Јас почнувам да работам како личен фит. тренер во Карпош, ако си заинтересирана повели во инбокс :)
Ќебапчиња
Препорачајте автошкола поточно инструктор од кои сте задоволни
Здраво девојки. Јас сум нова во оваа авантура и се изнаслушав сешто периодов, па да си прашам и тука. Имал ли некој искуство со др. Маќули Хаџи...
Немам Имаш ли споменар?
Фамилија
Не Чоколадно млеко?
Здраво девојки, Јас сум докторка по општа медицина со над 15-годишно искуство во различни видови спортови. Тренинзите што ги нудам се крајно...
И јас и маж ми имаме прележано бар :rofl: нема температура повисоко од 37.4 засега ќе ја следам вечерва што ќе се случува
Ајде феминки, пријавувајте се. Најубавата ќе биде избрана :D [ATTACH]
Моето прелења варичела на 3 месеци, донесени од брат и од градинка. По две недели и јас ги фатив. Јас поминав тешко а тие двајца прелесно! Имаа...
Од љубави до мржње има тако мало :music::music::music: [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Девојки да ми предложите некоја онлајн страна за труднички хеланки
Ако утре искочи на pcr варичела баш ќе ми биде енигма од кого фати :sweat: 5 месечно бебе не ја мешам со деца што одат школо/градинка се шетаме сами...
Значи не може се да е ко по книга. Не можам да и давам да јаде повеќе кога повраќа не гледам друго решение стварно. А да не се напнуваш толку со...
нас исписна ни беше 2.800 значи горе доле исто сме, не знам зашо педијатаров мој само ме напиња
Separate names with a comma.