На пример не секој го користи инстаграмот за анализа, баш напротив анализа на човек не се прави преку социјални мрежи. Ти очигледно анализираш па што...
Кога ќе слушнам за изгубена бременост заради погрешна терапија….се згрозувам. Се вознемирувам и лошо ми станува. Го поминав тоа и јас, изгубив бебче...
Дали 8 години е голема разлика помеѓу двајца.
Ако знае некој ве молам да ми каже, во случај тему да ја нема поделено пратката, и е над 22 евра, дали доплаќате нешто ддв ? Фала ви
Да кафе горко турско?
Тие што пишуваат казни се компромитираните. Сакав да го линкнам Alex Karp[SPOILER] го барав за бек ап за тоа, мислам имаше речено дека сите што не...
Да Какао?
точак за другарство машки или женски личности?
Од преска се обидувам да заспијам и штом затворам очи ми се врти песната од Мечето Ушко, незнам зошто и како, од пред 15тина год немам гледано ова....
Dva pati operirana.prviot pat na drzavna klasicno na 29 godini.nemav ni decko a nrpa da mislam na deca me opetirase tofovski.so nego super pominav...
Случајно ја отворив темава,прочитав неколку коментари и едноставно премногу ми дојде.... Браво за храброста на тие што сте се справиле со...
Колку чини филер кај др.Мартин дали некој знае?
Елизабет Олсен и Кира Најтли. Да бев ел-џи-би, ќе ми беа crushes, ама не сум.
Најпрво на листата за виновни ни е дисфункционалноста на системот, малку повеќе да се контролира и помалку да се прифаќа мито и соодветно да се...
Ах темава :D Помош од никој, мм работи флексибилно, јас втора смена ама барем од дома и само си ги продаваме обврските како штафета. Де фати го да...
[MEDIA]
Значи не ми се верува за што дебатираме. Колку ДЕЦА починаа измиматава проклета година????Колку мајки горки солзи голтат секој ден???? И тие пак со...
Me interesira zosto go korisitite Instagram ot, za krevanje ego i validacija od maskite, za zapoznavanje partneri, za da napravite analiza nekoj...
Separate names with a comma.