Уморно!
Прашај си адвокат најдобро.
Јас пиев редовно аспирин пред бременост поради тромб и генетски мутации,а со позитивен тест клексан и аспирин на 12ч разлика.
На првиот ден на работа после породилното ми кажуваат дека нема повеќе потреба од мене на работа, нема доволно работа за сите и слични лаги, како да...
Јас одев кај док Нинослав Велјановски во Систина трансфузиолог.Многу добар док .Не мораш да правиш анализи систина прифаќа анализи и од државна...
Сериозно ова дека жена без чорапи не смее да влегува во црква? :D Не верувам дека има такво правило, летно време никојa не носи чорапи така за...
Мислам дека кај нас ништо не помага, нервите ми попуштија, а исто така и навечер почна многу да се буди, цело време бара млеко и плаче… на што се...
Не, не верувам. По експериментирање и анализирање, се вратив на своите лични атеистички корени.
За пари сега ќе казнуват. Лани ме имаја застанато прашваја само дали имам гуми. Не ни рекоја да отворам багаж дали имам ланци,лопатче ни ништо....
Убаво би било да има низ градовите ваква пракса, да постојат места каде што ќе разменуваме книги. Поседувам неколку кои сакам да ги заменам, не дека...
Да ми препорачате добра книга со фантастични елементи? Нешто од типот на "Мајсторот и Маргарита". Да не е "Хари Потер". Толкин го имам читано, не...
И тоа не поскапуваат по 2-3 денари, туку наеднаш гледаш цената за 50 денари повисока.
Се изнапив литар и пол кока-кола, спиење утревечер.
Сакам Сакам лето
имам Имаш ли домашно милениче?
[MEDIA]
зима, но полека но сигурно почнува и есента да ме придобива. Ден или ноќ
одличен избор. Убав филм. [MEDIA]
Родители
Немам Имаш ли чадор
Separate names with a comma.