Која позиција?
Подобро истата да е од колку вакви повеќе да има без основна култура :D
Фармерки, чизмички, бело блузе и капутче
Што прашуваат на интервју,прво и второ,може малку подетално?
Ми треба ваше мислење за скрининзи на ГАК, треба да закажам за 2 скрининг и да се одлучам за каде, какви се вашите искуства или сепак да одам на...
Mislam znam na avrm ama ne mozam da najdam koga ke vlezam?
Zdravo , i jas bev na vtoro intervju no seuste nemam nisto dobieno na meil nit mi se javija.
НЕ .жена сум ,што имала вакви ставови како твоите ,па животот ми удри шамар и ме приземји.Мене татко ми ме учел така ,убаво што бараш ќерко -ама што...
За Billing associate во Скопје....изгубив надеж дека ќе ме контактираат , иако според мене мислам дека ги исполнувам сите услови... некогаш...
Stom pustile bi trebalo i za gradinkite da ima vo skoro vreme.. A na koja strana pratite?
Тоа најубаво да прашаш во АВРМ.
Сега нели треба профактури да се однесат, дали ќе ми прават проблем ако однесам фактура, таму од кај што купив ми ја дадоа робата. ?
Јас и пишав за роденденот и крштевката ми побара 4000 од саат.:bug:
I jas doel na odlozen vlog uvoz izvoz
Има ли резултати?
Moже ли да ми препорачате некој дерматолог од Систина, за Андреј Петров имам читано во други теми тука дека 50-50 биле задоволни и за преглед на една...
Дали доби одговор? И мене истото ме интересира дали треба да плаќаме за печатен сертификат?
Nekoi zeni so miom ostanuvaat bez problem bremeni a kaj nekoi ne.vo tekot na bremenosta moze da raste a moze i ne. Celo vreme se prati.jas na primet...
Ајде ќе ви пуштат. Денес јас се јавував пак. Од петокот ги гњавам, ме откачуваа, демек не се гледаат уште пресметките од УЈП. Денес се гледале, па...
Separate names with a comma.