Моиве имаат имамо на неколку пати вакви и да испадна дек е молускум само што имаа може 1-3 максимум. Варичела исто имаат поминато двете заедно и тоа...
Не би знаела. :D Толку е и мојава некаде колку вас возраст. Мислам дека доколку си постигнува развојни одредници и има океј крвна слика не знам зошто...
па имав период од два месеци кога бев без прилив, ради трансфер нешто за работа и од тогаш почнав повеќе да си ја ценам заштедата. И некако многу...
Мешиња бев на втор скрининг кај др Димчев, супер поминавме, рече дека бебче е супер. Тоа беше на 10.ноември, јас бев 21+1 и не измери околу 400...
Нема во Скопје систематски, не закажуваат така. Си одиш како што ќе ти пишат или кажат во книшка.
Сум пишувала јас дека од витамини ги користиме овие, премногу ги сакаат. Малава никаков вид на сируп не сака, па само во вид на бонбона може да...
Да во детскиот оддел
Не знам колкаво е детето. После 6 месеци, мене на 9 овде во диспанзерот ми закажаа систематски и тогаш направија проверка на рачето дали има белег од...
Оваа во Тафталиџе кај Веро? Треба да ја боцкам наредна недела прв пат, за Авицена земав упат таму планирам, да знам што да очекувам :D
Каде може да однесам поголема количина хартија за рециклирање? Не сакам само да ја фрлам, би било убаво ако имаме место каде што би им ја оставила.
Види во авицена ако сакаш за следно боцкање, да пак трае дур стискаат прстето ама супер се сестрите мили и со шаренилото околу и цртаните не е толку...
Сите што се до 6 месеци се примени, ни рекоа следно мрп, нема да ја ставам сега. Па следна нешто ми спомнаа некоја за брзо после мрп, ама не пишаа...
3 години има. Чат џпт вели не е сипаници, молускум било јас утре ќе ја носам кај матичната па ќе ја прегледа.
Превенар ако немате примено. Кај нас на 15 месеци беше запишана. И на 18 месеци 5 или 6 валентна беше таа што е комбинација Дтп.
Здраво на сите на 6ти добив менструација, ми траеше 5 дена и ми заврши. Пред некој ден имав повторно 3 дена по малку крв на бришење светло розево,...
Мрзи и без никаква амбиција во животот не ти треба таков човек освен ако го третираш само како подвижно дилдо само. :)
Кажи ми како ја совлада техниката на рационално трошење teach me master, баш би сакал да ја имам таа супер моќ :D Не можам никако да го направам...
Стварно преубави беа тие 5-6 недели после 5ти скок
[ATTACH]
2 недели ја чував, 10 тиот ден ми качи температура
Separate names with a comma.