Јас сум доилка и бев последно кај Маја Чапова систина
Да ти кажам многу ѓи има. Со какви се делиме воздух…
Ресервед дали имаат попуст за Black Friday? Да знам дали има шанси јакната и капутот да ги намалат или да не чекам џабе.
Ехх, кога бев 27 години, младост и слобода :angel: Кога ми летна времето :(
[ATTACH]
Ги нема овие кај нас. Што содржат? Он до скоро не правеше проблем. И сега можам да му ги дадам ако гледа во тв, ама не сакам така зошто ги пие пред...
Не ми личи на сипаница, мислам дека треба да е поцрвено. Еве како беше кај син ми првото брунче. Он прележа на 2г и 1м, ептен лесно. Имаше многу...
Ова е каснато, така изгледа брунчето. Од систина како да не виделе како изгледа варичела, карактеристичен е исипот на варичела, со добро земена...
@Crnookata Во тој случај, не е. Во однос на тоа кои други аспекти, возраста е само мал дел од една врска. Треба да обратиш повеќе внимание на тоа:...
Кај мене опциите се само мајка ми и свекор ми. Татко ми и свекрва ми се починати… мајка ми е демек најок опција ама ем иде на работа ем ете и кога е...
Тежок хаос. Понекогаш си мислам дека стварно нешто не штима со мене, дека премногу перфекционизам има во мене, дека стварно треба да се опуштам и да...
Замисли вакви глупости стварно да праи некој? (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Мислеш ли ќе ја кажат вистината, дека ќе нема притисоци?
Да кажеме 27 и 35 Кој други аспекти
Имате искуство со Дама Травел од Прилеп?
@Crnookata Не е, но и зависи од возраста на партнерите. Бидејќи не е исто ти да си 19, тој 27 наспроти и двајцата веќе да сте 25+, од аспект на...
Ne gi procitav site komentari ama imase eden da baras i razveden. Vsusnost koga ke razmislam da, cim imas nad 35 godini odma po difolt nesto ne e vo...
Тебе феминизмот те има повеќе удрено во глава. Тие што поставуваат нереални стандарди на крај остануваат сами. Бараш партнер што има свој стан/куќа,...
Толку долго чекав да дојди моментот кога ќе си го сменам животот и тоа ми личеше како премногу далечно. И сега ете дојде. Мислев дека ќе е лесно да...
Separate names with a comma.