Замини од моите мисли засекогаш аман веќе вредиш ли до толку?
Не Ракија лозова?
Планирав да го нарачам додека бев во Хрватска, ама после многу bad reviews се премислив.
Од запален маж и бесно животно бега и улав
Извини ама ти што си во хороскоп што до толку неможеш со јарец мислам ако не е тајна пошто и јас одев со јарец ама не излезе така како што се правеше...
Па мн го навредив 2 пати ми дојде да се видиме јас не сакав , ми годеше неговото внимание сега го нема 5 месеци му пишав и не ми врати
Кога се зборува веќе за спиење, дали и вашите спијат повеќе во раце првите 3 месеци ради грчеви? Со првото беше хаос 3 месеци само во раце ни спиеше,...
Chiko muzicko mece. Go imam od prviot mesec I bas e relax I smiruvacko
Јас сум доилка и бев последно кај Маја Чапова систина
Да ти кажам многу ѓи има. Со какви се делиме воздух…
Ресервед дали имаат попуст за Black Friday? Да знам дали има шанси јакната и капутот да ги намалат или да не чекам џабе.
Ехх, кога бев 27 години, младост и слобода :angel: Кога ми летна времето :(
[ATTACH]
Ги нема овие кај нас. Што содржат? Он до скоро не правеше проблем. И сега можам да му ги дадам ако гледа во тв, ама не сакам така зошто ги пие пред...
Не ми личи на сипаница, мислам дека треба да е поцрвено. Еве како беше кај син ми првото брунче. Он прележа на 2г и 1м, ептен лесно. Имаше многу...
Ова е каснато, така изгледа брунчето. Од систина како да не виделе како изгледа варичела, карактеристичен е исипот на варичела, со добро земена...
@Crnookata Во тој случај, не е. Во однос на тоа кои други аспекти, возраста е само мал дел од една врска. Треба да обратиш повеќе внимание на тоа:...
Кај мене опциите се само мајка ми и свекор ми. Татко ми и свекрва ми се починати… мајка ми е демек најок опција ама ем иде на работа ем ете и кога е...
Тежок хаос. Понекогаш си мислам дека стварно нешто не штима со мене, дека премногу перфекционизам има во мене, дека стварно треба да се опуштам и да...
Замисли вакви глупости стварно да праи некој? (facepalm)(facepalm)(facepalm)(facepalm)
Separate names with a comma.