И јас сум иста..леле па не ни се во ист ден родени?4ти Август или грешам?
Zdravo devojki, vo plan sum da kupuvam kolicka za bebe vo tekot na nedelava ili slednata nedela za da gi iskoristam popustite koi sega gi ima za...
Кај нас за заби будењето траеше само неколку дена, и тоа не пречесто, и со кенкање само, ќе дадев цуце и ќе заспиеше. Во 4ти и 5ти скок се будеше на...
Со контраст било 9000ден. 1.5 Т е апаратот
Жено живееме заедно сеуште... Она сама се понуди мислев ќе се потруди малце. Па секако дека им плачела, ми вика стомак ја боли. Викам абе не ја боли...
[ATTACH]
Абе глеј си детето сама, мн ми е тешко ама немам вакви глупости.Батали баби, ако дојдат послужи сок нека поиграат и нека си заминат. Зарем не им...
на времето и јас земав така таблет и многу работа ми заврши, ама само со име и презиме можеш да го земеш на твојот ваучер тоа и пишува ниту можеш да...
За студенти или?
Кај мене сеуште немаат префрлено за октомври. Ви стигна кај вас?
Се будеше така и она пред да извади дури и со плачење и многу немирно спиеше а не беше набабрено. Стивна после неколку дена си реков не биле заби и...
Значи како се нервирам за неодговорност.. Синоќа искочивме со мм имавме работа, ја оставивме бебка кај свекрвата. И реков одма да ја успие зашто и...
Хијалурон. И јас ќе си ставам, па слободно нека ме оговараат како сакаат :D.
Какви се тие тракички, нешто како фластери? Докторот Ви рече да ставате? Одамна сум оперирана на уво, нос и грло, не сум ставала никакви тракички...
Си се тешам дека будењево навечер константно последниве 2недели и е од мака со први заби, вака не гледам ништо набабрено ама ај да си мислам дека е...
Тему досега покриваше ддв за суми од 22 до 90 евра, дали сеуште ќе продолжи тоа?
Со каиш од кола нема седиште за таа висина. Барем јас не сум видела. Син ми има 6 години и е 128 цм. Се вози во макси кози со каиш од кола. Оваа...
За таблет или компјутер.
Ех ме утепа, ако се нишаме до 2ипол години да уплатам некоја бања на подолго :rofl:
Separate names with a comma.