Моето бебе нешто над 3300гр се роди, и јас сум слаба плус ниска. Зависи од тело до тело секако, не дека урмите нешто магично прават но ете ќе верува...
Искрено уште од дете јас истото го имам слушано дека не се влегува во црква со менструација еднаш се излажав влегов и после тоа ми се случуваа лоши...
[MEDIA]
Мајки дали дадовте мед на годинка? Дали е добро да му давам?
[ATTACH] Свеќата и кутијата
Zosto?
Со помин, не е страшно. Мора еднаш да се поминат. Колку плачев тогаш за малото ко ги извади големиот, нерви...ама имав причина, на 50 дена се поболи...
[ATTACH]Дали е ова за терапија? Утре сум на контрола ,пред малку на меил ми стигнаа,некако немам мир.
И нас кога се роди бебето комшиите не прашаа/кажаа дека станот сега ни е мал. Нашиот одговор беше дека на бебе не му треба детска. Иако актуелно...
Зошто, дали треба репер да биде местото на живеење или карактерот? Или нешто друго?
Во Џамбо се убави
И јас им пишав infomax@infomax.mk Ако сме повеќе може ќе објават.
Од џамбо имам купувано.
И тпгаш си се запраша а какви ќе бидат тие 100ка :rofl:
И моево е иста приказна, мн убаво си спиеше до четвртиов скок. Сега секоја вечер ми станува на час и половина или два и само со цице презаспива, ќе...
На почеток првите неколку дена нормално не ги осеќав како свои заби, многу шушкав кога зборев. Не знаев јазикот како да го наместам при зборење ама...
Јас им пишав на инфомакс ако сакате еве бројче 070 3735 04,може ќе објават.
@Bobak Тогаш треба да поработиш на сопственото его и следен пат, да не им го трошиш времето на луѓето :*:
Мојава лелее зошто зелено кака? Ама цело време ли е вака? ете пак зелено ова не сум видела вака... дане и даваш нешто зелено да јаде? пролив дане е?...
Separate names with a comma.