Неможам Може ли да играш 2 часа пајдушко без прекин?
Од министерство за финансии прочитав дека ние, купувачите нема да сме оштетени. Ова се однесува на доставувачите, дали по таа цена ќе ги кренат...
70% треба да е од плата, е сега рачунај си, еднаш не ми пуштија цела па му пишав мејл па средија и ми допуштија колку требаше. Пишувај му на мејл ако...
Тоа што ќе плати алиментација не значи дека и нема други обврски околу децата, да се не лажеме со оставен има еден куп потенцијални причини за кавги...
Еве ние бевме на тој „систематскиот“ и уствари беше класичен преглед како до претходно. Мислев нешто +/- ќе биде ама не :D единствено што ми спомна...
Нема врска, кој ти ги кажувал тие работи?
Не сакам, не ми треба сега за сега. :rofl:
Знаете уствари што мене најмногу ме нервира кај бабите (и тука зборам и за свекрви и за мајки)? Можеби некој и погрешно ќе ме сфати ама да си кажам....
Не те казнил Бог, тоа ти е од подсвеста.. Нема човек што не направил грев.. А и не може во денешно време жена да испрла во црква поради менструација....
Е свекрва ми на пример има доено, и кога се мачев на почетокот да ја „задојам“, зошто немав млеко, не фаќаше, се молзев, па користевме силиконски, па...
Ќе ги пукам за нова година Фрлам лампиони
Чварки
Е добро де, што ти мењаат 5 години. Пробај сега како е.
Laga Lpm ima obleceno dzivri :D
Па затоа викам дека е до карактер, иако знам и дека не може многу да се спореди тетка со мајка/свекрва, односно баба, ама знам дека обично сите...
Mozam donekade Mozes li da igras kosarka
Леле ние пауза сега, мајка ми е слободна и затоа, ќе го носев од вторникот нејќеше мм, вика сега дома 2 месеци цели е одма ќе го фати нешто, знам и...
Sega tuka
Tost
Ke si poigram so nea Frlam neispukani petardi
Separate names with a comma.