Од кармички врски, имаш само врска со сама себе...
Не ни се дешавало тоа. Како климнува?
Баш напротив, треба да го доиш бебето, со тоа му пренесуваш антитела. Јас со стомачен ја доев, ништо не префати.
@SanelaS страв да го фати човек од лудачава. Во право е Џокерче. Возрасен не смее да се обраќа на деца. Во основното училиште кај децава имаше...
Не ти ја укинуваат семејната, а таа од просек ти е башка. Не се секирај, апсолутно ништо нема да ти скратат.
А јас уште не сфатив кој дозволил присуство на толкав број луѓе и дали и тој ќе одговара. И кој продавал алкохол. Дискотеката немала врати за...
Кога не даваш јадење, дај шта даш си вика, витамини - витамини хахахах :rofl:
..за жал кај нас луѓето се будат и се чувствуваат засегнати само во исклучителни ситуации, најчесто кога ќе им се допре нивното најмило (колку и...
Овие две се директ за психијатриско лечење, и плус таму да им дадат леб со ајвар и чварки или така нешо... [ATTACH]
Неможе да ти ја укинат семејната пензија бидејќи за семејна пензија се бара да си студент/ученик, друго не се гледа во обзир за семејна пензија.
Кај нас е забрането родител да се обрати на дете. Ама не знам како можеш не да ја тужиш ама нешто така. Битно не смее да се обраќа директно на дете....
девојки едно прашање, бебе 4 месеци постојано на доење, денес нешто многу лошо се осеќам почна со болка во стомак па омалаксаност па болка по цело...
Инаку на темава за блв, денес и давам витамини во лажиче, ми ја зема од рака како што и ја доближив до устичката, она сама лажицата во уста...
Ќе ги ставам на елката. Фрлам шлаг.
Дали на вашите 5 месечни бебиња понекогаш и климнува главата напред
Не. Не знам ни да го играм. Дали можеш да испиеш 5 кафиња во еден ден?
Немам Имаш ли црвен кармин?
Фаворит ми е Ерменија. Нашата песна не е нешто посебно.
Јас ги гледав тие на почетокот, каде викаат излегувајте и тие напред ни со прст не мрдаат, ни глава вртат да видат назад како е. И народот е...
Ми се искина една алка од фиоре, може да се поправи, ама не ја чувам фискалната. Дали ќе ми ја поправат без фискална, или во некоја друга златара...
Separate names with a comma.