Кај Клаудиа Адеми нема вежби сакате да кажете ? Само прогтам за исхрана ?
Тешко се штедат пари, лесно се трошат. Независно колку ги имаш. И кога земаш поголема плата, трошиш, опуштен си. Кога земаш помала се стегаш, ама пак...
Има одговорност но имало случаи кај се развлекувало со години а имало и никогаш не ги доправиле и парите им пропаднале незнам точно која фирма е но...
Почна ли да се врти од грбче на меше? Тоа е показател дека веќе е цврсто и држи главче. Ако не е прави вежбички да поттикнеш движење. Откако ќе се...
Paket.mk само во Скопје има достава или низ цела држава?
Posakuvam da mozese barem na nekolku casa,no nema sansi,ako ne me gleda pokraj sebe place vristi,nikogas ne bila odvoena i sega nesaka ,maki...
Не сакам Сакам куфер со милион долари
Банките не градат станови, ако не дај боже пропадне инвеститорот, нема да добиете имотен лист, а ќе си го враќате кредитот
На око Шпагети или нудли?
Не Имаш ли шноли за коса преку 10 врсти?
Само да ја пратиш кај баба дедо неколку дена, и тебе градите да ти намалат малку и дома после и да бара биди упорна да не даваш занимавај ја и маж ти...
Не Сок од ананас тетрапак?
[MEDIA]
Не е зацврстен тонусот добро, ставај на стомаче колку може додека не почне да плаче. Занимавај, пеј песнички, црно-бели слики итн.
15+++ Д: овес, банана, киви У: шмукалче Р: пилешко, малку ориз, боранија, морков У: мандарини В: тарана и крем сир Утре: Д: ориз, тиква, јаболко У:...
Прашај по отпадиве кои вршат откуп на хартија или јави се во Пакомак дали тие би ја превзеле.
Исто е и кај нас, дури почна да одбива да заспие кај мм, само со мене со цице. Пробував и јас нешто со тапкање, нишкање, шшкање и се беше претешко,...
Се тоа супер ама не функционира тоа во пракса, нудам цуцла и јас го галам го тапкам некогаш ќе презаспие ама ако е решен за цице ништо не помага...
Што во случај ако фирмата пропадне а станот е платен? Банката го превзема така ? Она има одговорност да ја доправи зградата или?
Песната со која Украина ќе настапи на Детската Евровизија 2025 година [MEDIA]
Separate names with a comma.