Gi napravivte jarcite bog da cuva pa ne sme be tolku losi aman aman
Да, те разбирам. Точно е тоа 35-40 годишен се надева дека некоја од 20 ќе го погледне и се заљуби во него ама пак нема правило. Јас сум постара од...
Ova mi e red flag iskreno od tebe i bivsiot.:)
[ATTACH] [ATTACH]
Нема и денес...
Дали вреди за цената? Овде ми е на попуст па се мислам дали да ја земам.
Јас почнав на 5+++, на 7 почнав да воведувам ручек, па после месец и нешто вечера. Во право си, нема потреба да се брза со храна и од 4 месеца и со...
Продавам студентски ваучер од 15 300 ден за електронски уред кој може да се искористи само за лап топ, таблет или компјутер за 10 000 ден. Може само...
Ама баш тоа ти го објаснувам ако велиш „што е можно", тогаш уште повеќе треба да правиш разлика меѓу желба и реален критериум. Висок не е...
А што очекуваш да се случи ако спомнеш?!
Играј со отворени каети. Боље на почеток да дознае од тебе, отколку подоцна да дознае од друго место. Јас би ти препорачал да му кажеш и да ја видиш...
40x30x20cm (+/-5cm) Еве видео за осет, ма да повеќето ранци се горе долу таа големина [MEDIA]
Мислење за концетратите за лице од Балеа, дали сте ги пробале?
Спомни помирна ќе бидеш во душата
Iskustvo za poroduvanje so Irena Suplinovska vo Sistina, i kako odi priemot vo bolnica, sto ste nosele, od koja nedela ste pocnale da odite tamu na...
Попрво би живеела во куќа/стан што има советски или југословенски ентериер (или било каков од порано) отколку овие денес што се сметаат модерни со...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
Кажав веќе со бившиот никогаш не ставивме слика на социјални мрежи, ниту многу излегувавме во јавност. Немаше тој многу другари зошто на 34 години...
Бокаче туфери од дм со вода ги мокрам бришам. Ептен надвор со влажни. Комбинирам Веледа пеленска со Бадемовата. Мене од Оинт ми ја дадоа рани. Ставав...
Јас пак мислев дека само кај мене каснат дека последна исплата е и дојдов случајно да проверам тука. Од фирма ми ги пуштија за октомври последните 4...
Separate names with a comma.