Да, на wellbaby сируп. Ќе земам и на Киндеримуно др. Волц. Да го завршам тој.
[ATTACH]
И мене Каличанин ми рече да ја седнувам и пред сама да седне уште од 6м. Ја седнувам, не пречесто пошто повеќе сака на меше ама да, ја седнувам. Чим...
И мојата седи гладна до 3 и пол, пошо не и даваме по пат да јаде и кога ќе дојде дома така манџата ќе ја изеде за 5 мин. Тука пак во градинка што...
Спремни за ручкање :pizza: [ATTACH]
Преубави работи, од каде е земено фустанчето за подарок? Ти благодарам :*
@Feniksgirl мислам дека ти бараше нешто за имунитет па да те прашам дали најде нешто? Два пати ми се разболува во две недели, не беше такс
Здраво на сите Јас немам проблем со свекрва ми туку со свекор ми. Имам пишувано порано по темиве за брак. Имав проблеми и со маж ми, но фала му на...
@bokace1 Како што кажа и членката погоре, миј газе. Не користи никакви влажни колку што можеш подолго. И ако е мочкана пак миј ја со млака вода....
Ама најреални сме..
Што е hype-от со "East of Eden" на John Steinbeck и "The Count of Monte Cristo" на Alexandre Dumas? Цело време на тикток ги зборат ко екстремно...
И јас го седнував уште пред да седне сам.
Po mene e glupo.Vnuk od sestra ti e ke se raduva. Ne navleguvam vo megjusestrinski relacii no decata pametat I sakaat vnimanie.
На бебе минатиот месец му се појави на кожата на торзото на две места како побела кожа. Носено на педијатар, ми рече ќе следиме дали ќе се шири. Еве...
@naturally ау, дефинитивно ме уништи со заостанува, сосема си во право. Работата е што ми наби голема грижа на совест зошто стварно пред скоро не...
Предлог шампон и маска, регенератор, што не би ми правеле бубулици долж линијата на косата и по рамената? Ставив purple shampoo на Elvive (така...
Абе не се фаќајте сеа толку за тоа насилно, може и лошо се изразив :D Сакаше да каже демек треба да сум многу упорна, и да плаче и да се нервира...
@MariaBouli Аман зборов “заостанува” |(. Веќе кога ти го стави тоа во глава докторката и гледам дека ти прави многу немир што е и нормално, јас би...
Мене ми се најде во животот многу таа жена, и многу други се благодарни од Костадинка. :l: Ве молам, јавете и се на бројот и таа најубаво ќе ви кажи...
Da ve prasam Dali Kostadinka pogagja Dali gleda na ikoni toa me interesira
Separate names with a comma.