Za rodendenot na maliot poracav torta od Karmen skatkarnica-Dracevo..tortata vrv, site mi ja ispofalija, epten ubava..ambasador vkus..za 40 parcinja...
Ама мислам дека Цветче е во Германија ако не се лажам, таму ваљда го има :)
Епа барајте девици чим ви одговараат. И мене не ми одговараат јарци. :D
Можеш и да им се јавиш во контакт центар да смениш
супер, зошто сум на курс и по грешка сум закажала па да не си го пропуштам курсот а да останам без пратка потребна ми е :D пробував инаку да сменам...
Здраво, Дали некој продава електричен релаксатор?
[MEDIA]
Само што требаше да го изблендирам јадењето малата заспа, морков, компир, тиквица, телешко и спанаќ. Колку може да стои вака или да го фрлам? Значи...
Не се сами со него. Со свекрва ми се. Ама ако почне да вика и да прави проблеми децата се тука и гледаат се. Јас сум цело време напната главата ќе ми...
6 просечни бруто плати мислам дека е лимит, може да има измени не знам. Просек се вади на 12 последни плати+ бонуси, прекувремена работа ако си имала...
Nekade imam prochitano da ne nadmimuva povekje od 3 prosechni plati
Муабетот ми е дека и матичната и луѓе околу мене форсираат оброци да се воведат што побрзо кај бебињата, па се прашував да не грешам некаде јас....
Ова се тие високи критериуми што ги велат некои (особено мажи)? Јас овде гледам сосема нормални (дури и пожелни) критериуми. Male loneliness epidemic...
Да многу се точни и супер работат, цело време порачувам од кај нив еднаш неделно обавезно
Во категорија Бебе има тема Паричен надоместок-породилно, можеш да читнеш таму пишуваат повеќе деновиве. На кратко, до денес немаше исплата кај...
Адвент календар ,што е тоа? Дефинција молам,било кој?
Ако го разбудам у 3 саат сабајле ќе сака :D:D И преуморна сум и јас ама тоа ми е повеќе одмор од лежење ]:):hai: Сабајле и навечер за здравје :angel:...
Алал да ви е како стасувате пеперутче. Ние оддвај стасуваме 2 пати во месецот оти или мм е заспан уште пред синко или јас сум преуморна. Малку ти...
Абе ние секој ден си имаме по два пати (facepalm)(facepalm) Ама није то то. Не се осеќам ко порано. Инаку не, не сум имала никогаш сега прв пат и...
Separate names with a comma.