ете истера до 36та да идеш на рсбота како што сакаше! Браво. Ајде ајде може нема да е инат ептен:rofl:
Да да и за двата месеца, само боледување треба или?
Да не бидам опкружена со нелуѓе..
UPDATE Дека сум од денес 36 та и јас Шкорпијата, продолжи со својот инает и интуиција и утре има последен ден на работа. Ама trust me, бебево ќе го...
Колку од вас имаат успешни приказни од инсеминација направена од Тофоски? Прва ќе ми е на ГАК, трета по ред (двете неуспешни од приватна клиника)...
@SanelaS слична ситуација имав кога детето ми беше на 2. Му се опна една мајка што пази по професија е психолог, ама му се дереше на моето две...
Па многу е проста логиката зад овие закони, барем за тоа со коњските сили. Не е исто почетник да седни во послаба и помоќна кола. Контролата на...
Да и за октомври треба да однесете доколку имате боледување,не исплаќаат доколку не се достават документи.Имате ли боледување за октомври и ноември?
Здраво сакам да прашам дали секој месец треба да се носат документи во фондот за патолошка. Првиот пат однесов за половина август и цел септември....
Jas so prethoden spontan, 4mutacii i trombofilija mi dadoa.
Rabotata e deka imam 4mutacii, trombofilija i prethoden spontan.
Глупости на². Таков маркетинг, на таков мал продажен простор, со тему тракатанци, немам видено...Пиши, пропало ...
Да сподели искуство некој со Тамара Цената е 3.500 ден.
[MEDIA]
Пред 2 месеци прашав за Babylove и ај си реков да ги пробам и никогаш повеќе, многу лошо ми мирисаа. Пробав и Violeta 3 недели дури бевме во Мк беа...
Pa jas bidejki ne nosam diopter i ne odam cesto na ocen
od paket.mk е нарачано се сма не видов што од која аптека е
Околу 200 денари.
Колку што видов мислам дека нема ваква тема, доколку има слободно избришете. Се надевам знаете колку се актуелни овие книги па се зачудив зашто нема...
Не ги презирам, кажувам само мое сведоштво. И не се сите , ама грото се такви.
Separate names with a comma.