Девојки ние го пораснавме ко слипинг креветчето па го продавам бидејќи немам каде да го чувам ;( пастел розе креветчето доаѓа со соодветно душече,...
Приватно негде по Скопјево каде може се прави панорамска?
Е какви нормални коа ни она не нуди апсолутно ништо освен фалбата и личната сатисфакција оти била учена женска? На 35 да немаш нишо заштедено, а...
Продавам скроз ново кослипинг креветче кидило со соодветно душече пастел розе со приспивна музика и неколку фази на нишкање со далинско. Подесување...
Смеам ли да прашам колку од прилика значи немора конкретна цена да ми дадеш го купивте ? Сакам да споредам бидејки во местото каде што сум јас стан...
Да. Ние украсувавме лани, немаше посериозни инциденти. Нормално си проба да вади лампиони, расипа неколку, ама ништо сериозно. По неколку дена се...
Ќе украсуваме елка годинава екипо? :D
Сте го минале периодов за тоа пишувам во оваа тема. Син ми е година и пол, да украсувам елка или не?:D
Zakazuvanjeto na termin zavisi od tvojot ciklus, operacijata se pravi vednash po zavrsuvanje na istiot. Dali kje se operirash na GAK? A vo vrska so...
Таа со црно белата маичка.
Малото у градинка, за втора смена ќе се снаоѓаш, ако немаш на кој ќе го чуваат, ама ако можеш гледај со маж ти да се менувате со смените. Никако...
Imav proteinski obroci no jadev I salati I drugi raboti , samo izbegnuvav blago , pomalce ovosje povekje zelencuk I bez mnogu gricki I kafe ne piev,...
Amerika potocno NEW YORK Kade bi sakala da si sega
Погоре ја имам објаснето процедурата,за октомври во фондот носите боледување од матичниот издадено врз основа на боледувањето од комисијата што ви го...
@Macule1234 има правено свеж трансфер. Различна е цената од трансфер со замрзанти, затоа што при свеж трансфер во цената го калкулираат и...
Млада сум 8):D Каде најмногу би сакал/а да отпатуваш и зошто?
Така убавице! Само напред, секој ден, чекор по чекор НАПРЕД!!! :hug::party:
Сега пак консултирај се на пунктот може е поскапено
10
Separate names with a comma.