Нема ни кај мене,а вчера имааа од мојата банка исплати
Јас мое мислење си кажав, дете од 22 годими никогаш нема да те гледа озбилно, ако бараш такво нешто секако, а ако ти е авантура ок.
Колку е ? Јас ја пијам со комбинација од б вит во Епинеурон
До таван е сестро, нема кај да качувам. Освен на тераса :rofl::rofl::rofl:
Ако добро ми текнува и прерходно ги пуштаа после 20-ти :?:
Не сакаш да си во тренд. Сега тренд е повозрасни да одат со помали. :lol: Може тебе ти пречи, ама на друга не. :inlove:
Дали има некој вирус со температура и со некој осип како полазано од пајак, не по цело тело, на 2,3 места само. Со сируп за алергија се повлекува....
Nema pusteno i kaj mene, vrtev ne krevaat . Smeski i burleski
Сируп Лихен форте од исландски лишај, нок стоп имам дома, ноќе неколку пати се имат раскашлано и му давам одма прекинува кашлицата.
Да јас со 2цата секоја година имам елка, секаква возраст поминавме, лани беше година и 4 месеци декември, 5м јануари, од прво само поминуавше покрај...
И јас се мислам, што повисоко да ја качам :rofl:
Таман еднаш стигнав да направам до 2.100 и ништо , после не ми ни требаат
Мајки, каков инхалатор користите, ако може некој да ми препорача?
Ништо несмее да касни и тие луѓе цел живот работеле па уште да не им стигне на време за лекови сметки, малку јаде државата од нас толку години. Тоа е...
@Kaja991 @rainbowec дали ја купивте траката? Јас се мислам да ја купам истата, немам многу простор а ми треба за брзо пешачење, дали е ок?
Немам ни јас :)
Цц како толку различно исплаќаат не ми е јасно. Убаво пиша некој нека каснат пензија еднаш, безобразни се стварно..
Немам ни јас сеуште примено.
Nema i kaj mene
Јас немам, ми рекоа од Пон. Жива катастрофа. Идам на Базар наредна недела пари не пуштени.
Separate names with a comma.