Зошто пробуваш да ми наметнеш нешто што не сум кажала? За двајцата важи.
Тука е 1 степен :worried: Се лизга по улиците. Добро е што не паднав :o Па и кантите за ѓубре имаат мраз одозгора. Исто и колите :x Утре ќе биде...
Рано е за звуци испуштање.
Супа
Не сум, се зафатив со реновирање дома и еден куп други работи ми испаднаа плус така да траката ќе почека, здравје понатака откако ќе се породам.
Немам Имаш ли симпатии на фемина
Ама се фативте за тоа дека има 35 ко да се во прашање 70 години. Некоја сто пати може да е позгодна и поуспешна на 35 отколку некоја на 25. Или...
Фстаци
@Bettina23 пиши ми лп
Има денес кај некои.Почна со исплатата :wasntme: :D
И денес ти е плоден ден. За поголеми шанси можете и денес. Среќно (fingers)
Јас планирам да го обарам. Не би го дала така за почеток.
Здраво како можите да пишувате глупости зарем немате попаметна работа за Костадинка. А се правите сите побожни,постите во Среда и Петок одите на...
Имаш проблем со црна особа, нешто те кочи да оствариш тоа што сакаш Многу си плачела Нешто си расеана, се осеќаш како никој да не те разбира што...
https://24apteka.mk/product/inhalator-piconeb/ Овој го имам и мои блиски, италијански подолго време е кај нас на пазарот во Македонија може 10...
40 811
Kikiriki
Јас сум па обратно, ладно ми е. Клима на најјако ја во дебел дукс тренерки со ќебе покриена. Маж и дете се варат во соба ама што да се прави, ќе...
Редовна постапка 2.000ден Брза 6.100ден
По мое мислам Славко во уредот, ама не знам дали ќе ве прими пошто има премногу пациенти.
Separate names with a comma.