Стек и ќебапи не се пие, се јаде. Освен ако не ги направиш смути... :D;) Мартини?
Имаше и кај мене после 17h
Mene me sovetuvaa da otidam kaj tase me prima bez zakazano gi vide rezulatite Negov sovet bese tri meseci da se obiduvame deka ovaa postapka e kako...
Најискрено, в партија.
Па сега, што бараш тоа ќе најдеш де :D
зависи каква кашкица. Моето на околу 3 год имаше една таква гадна кашлица со давење од секрет и помогна чајче од бел слез и ацц сируп ама треба...
[ATTACH]
дијагнозата на папир не е толку страшна како што е состојбата во која се наоѓаш. Значи МОРАШ да видиш што ти е и да се потрудиш да си ги олесниш...
јас да. Ок се. Ги користам најчесто за масажа на лице навечер и после него не ставам крема . Доволни ми се како завршен чекор
Која агенција нуди авионски патувања за Италија, на пролет?
Само навикнисе, не перцепирај, не го ставај таму фокусот, и самото по себе кога најмалку очекуваш ќе го снема. Ќе уживаш повторно во тишината, во...
Sovet Koristime pamers active baby 6 13-18 kg Ima deteto 13 kg Sekoj vtor den e menuvano bodi vo gradinka, kakata propustila Shto peleni da zemam?
Еве го се жали уво дека го боли, а нема темп кренато денес. Ау налет значи, блокмакс да давам или што? @Bella_Stella тебе ко да памтам имавте мака со...
Руска салата :worried:;(
Море , коктел, забава
Јас во Систина имав од поскапата група на доктори одбрано, требаше да биде закажан царски на крај испадна итен царски. Го повикаа докторот од дома...
Општо гледано, ова се најважните дипломи на жената од перспектива на мажот. Ок, тетоважите се субјективна работа, ствар на вкус.
Така е не е до банката, може е азвичен редослед или нумерички ама до банка не е
Separate names with a comma.