А што ја плашите? :D Колку побетер луѓе се со партнери и во брак :drunk:, па и Виолетка ќе си го најде Виолетчо :D Нема вие да живеете со неа,...
Nikoj ne vika deka mora da ni pushtat kako shto sme primale plata od rabota, no barem da e primanjeto na 30 dena, ne na 50. Vrabotenite kako Jovanka,...
Possibility.
Не ,по закон никаде не е дозволено,кај е тоа дозволено ,на див полигон?
Ти благодарам:l: Го боцнаа урбазон,сумамед 6 дена,инх со ипратом 7 дена и кортаир од 10-14 дена.
, Vera VAJS , мислам е почината.,Грамов е во пензија,Чадиковска е таму.
Луѓе не е до банката,заклучоци не мора да има… Добро е почнале да исплаќаат
Оф душа, со помин... што терапија ви дадоја? Моето лани беше со пнеумонија на 15 месеци, венски примаше на болница терапија, плус урбазон 2 пати му...
Што направивте? Како е баткото?
Кажи нешто да се фатиме за глава, секако ние одамна сме фатени…
Разговор со другарка ми, единствената личност која секогаш ме разбира и подржува. Благодарна дека комуникацијата ни се обнови .
Точна е локацијата. Држи батерија 3 дена. Кредит не знам како оди, ама ставаме еднаш неделно по 200 мкд така што мислам дека нон стоп троши интернет
Здраво феминки, не знам дали пишувам во точната тема ама ме интересира, дали може со сопствена кола да се влезе на полигон? Ако некој знае да ми каже...
Прегорено, исцрпено, безнадежно, нервозно ... Сите негативни чувства ги имам овие 2 дена...
Јас би ти предложила Babylino 6. Ги имаш во Зегин и само големите броеви како 5 и 6 во Рептил. Јас за голеамата тие ги користев последни, пред да...
[ATTACH]
Zdravo kolku košta registracija na kola i ako kasniš 1 mesec i sitno?
Тема "Гатање, баење" :rofl::rofl::rofl:
леле кога ќе ми текне 5 јули ми е термин уште сега коски ми се тресат, син ми 21 јуни е роден потечена цела бев едвај одев и дишев.
Separate names with a comma.