Засега ми е топ. [IMG]
Мене па најубава бременост ми беше со термин во лето, 12 август термин.. се породив во најголемиот пекол 30 јули :D
Јас користам кокосово масло и се ми вади. Имам пробано многу работи ама маслото ми е најдобро
Па ете де пак бизнис се прави, ти ќе излезиш на ќар плаќаш 12 илјади добиваш ваучер од 15 илјади и 300. Не знам оти вака се лутиш...
Можеби рачно го работиш
Грешка. За цел елтернабенд. Кој претпоставувам нема да биде повеќе од саат и пол. Мислам ако почне во 8, ние сите до 9 веќе ќе ни се спие. Како и да...
[MEDIA]
Дали може во 34та недела да се иде на брисеви? Сестрата ми рече 35та а со др не зборев а не ми се иде натака само за тоа па ако не може да идам два...
Чекај, 360 на саат:o? Па она за еден работен ден киријата ќе си ја плати. И градинката за своето дете :rofl: Многу дрва имате таму, да дојдам стварно...
Да, имам спондилоза, се снимав пред четири години и тоа баш на десната страна, но знам дека врат боли од тоа, а не грб и ребра. Плус сколиоза,не...
Да украсуваш. И јас сум со две деца и секоја година си имаме елка, згора на тоа стаклени лампиони :rofl: не мора он да ја кити, нека стане сабајле и...
Па не знам но можно е и тоа да значи.
А па добро он сам призна но сонот што значи тоа мислев но се е можно интуиција и во сон:wasntme:
исто, навечер успана цица супер, ама преку ден лудува :drunk: ќе повлече ќе се тргне, тоа млеко шприца она се гази од смеење си гледа наоколу,...
Можам Дали би испила пола литро узо за вечер во добро друштво
Според мене не е маана тоа што го наумиле од влада. Ама маана имаат одредени студенти што сакаат да го продадат ваучерот и парите да ги спичкаат за...
Ваучерите се пари од европски грантови за младински развој, легнати во државниот буџет. И подобро тие пари да завршат кај нас младите (не мора...
Провери навистина да не е така.
Добро ако веќе некој знае бившиот партнер го сонувам.со друга женска 2 пати со истата личност со неа бил мене не ме сакал и се поклонил дури и пред...
Separate names with a comma.