Не те сконтав, ептен иронично делуваше, инаку да ако имаш што да ти земат, мене само ме интересира и на овие во парламент и на овие што даваат...
Има месечни пакети на А1, 100 ден 1гб е месечно, доволно е за гпс..за 200 ден имате 3гб месечно. Поекономично е.
Аватарот да си го смени. Ми нема вајб на гатачка, не и' доликува :^) Ја у шок сум како до волку се модернизираа, и они више не се тоа што беа.. Ич...
Возење кола сама додека ги слушаш омилените песни и си пееш е еден вид на терапија. Особено па уште кога нема сообраќај многу по пат и е облачно....
Јас ќе се надоврзам со моето мислење за желбите vs. критериумите. И дадов само чист и добронамерен совет да си постави реални критериуми, ама не го...
ние чекаме бебе следен месец, земавме авент филипс шише во аптека ни предложиа стаклено земав јас, цуцли исто авент. Термометар за во кадичка за да...
Колку е убаво чувството кога си наспан и сега полн со енергија. Пиејќи утринско завршив една предобра книга "По нејзиното заминување" од Алекс Дал...
Не си играм курташак, ако веќе зимаат треба да ѓи враќаат, за нивно добро кажувам затоа што ако продолжат да не плаќаат каматите ќе им се х100...
Подлоги имаш разни. И водени за кога ќе е малце поголемо и обични шарени со играчки што висат. За шише користевме Авент и уште пие од тоа. Папоче со...
Брат, најглупото нешо шо го имам прочитано, пола народ е заглавен на кредити за леб да однесат дома, не дупи сеа и ти, нема смисла кај мака си имаат...
Честитки мила.Само напред!
Костадинке, олади.
Не ни до банката, ни до азбчен ред, туку кога како ќе им текне пуштаат. А избориве воопшто не се изговор, месеци уназад се заебаваат, поточно ко што...
Е па нормално е, плус велиш предходно повеќе од кило ставал не може цело време така да ставаат. До 6 месеци ќе биде дуплирана родилната :).
Nemam vervajte inace ke platev
Која книга ти остави лку убав впечаток, кажи препорака. :$ Јас последна пред два дена ја прочитав библиотекарката од Аушвиц и исто се осеќам вака...
Колку што знам, не е дозволено да се објавуваат телефонски броеви.
Кога ќе ги видиш резултатите од колоквиумите во ист ден, се положено...
После 220те евра за храна, ова е врв! Елтернабенд со пари?!?!?! :?: Да не живееш во некое кралство ти? :D А јас го трубам на темава како тука за...
Многу почна да се касни со оваа изгледа ке го укинаат повратот на ДДВ место одма наредниот месец до 15 да се исплати треба да чекаш 2 месеца и некој...
Separate names with a comma.