Гооооолем ТАШАК, абе ало пола држава ви ја однесоа, на Олигарсиве МИЛИЈАРДИ им даваме секоја година во субвенции, вие се фативте дека некој украл...
Ти благодарам. Ние како од Марс паднати првпат слушаме за решенијава. На брачниот психолог , потесна специјалност му се разводите со тужба или со...
Devojcinja na vtor den od ciklus dali zadolzitelno ve gledaa na eho ?? Mene mi rekoa deka nema potreba da me gledaat mi dadoa samo inekcii Bemfola i...
Ne zemajte saati od B-watch zaso nikakov kvalitet imaat i neprofesionalna usluga, nikakov servis,
Fala ti:inlove:
Јадена бев ама онака колку да се каже малку...
Супер да не се секирам :party:
Наркоманот Лукас го уапсиле у Кавадарци, не за дрога нормално, за дрога апсат обични смртници со џоинт. Наводно, настапувал без потребна дозвола. Аца...
[ATTACH]
Од хибриди шо понастрана. Барајте чисто бензинец атмосвер или турбо мотор или дизел. Тие хибриди мибриди за брзо време ќе почнат да прат проблем....
Аца Лукас бил вчера уапсен оти настапувал без дозвола во Кавадарци. Значи можело и изведувачи да бидат казнувани ако прекршат, не само газди на...
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
За болест на доктор ако не МК во странство, за психа психолог, брак брачен психолог или развод...
Ко шо ставаат мажените / со деца нон стоп исти слики и самите моми и ергени нон стоп ставаат исти селфиња , газови, кафиња, вина и коктели па што. Де...
Целта на ваучерите е студентите кои немаат уреди или имаат застарени и нефункционални, да дојдат до нови со кои нивното образование ќе продолжи да се...
отследи ги таквите де ако ти сметаат :D А и што ти е гајле крај краева зошто некоја останала трудна?
Има една таква кај мене ,на секое става слики од стомакот ми се чини цела вечност е бремена значи :?: сликај се ок имај си спомен ама секој ден...
Јас мн се разочарав од другарки што сега го минуваат истиов период или го минале скоро и кога и да кажам, да се пожалам нешто се им е како натпревар...
Separate names with a comma.