Ја не можам луѓе, буквално осеќам цеееел ден огромен притисок доле. Ме боли од време на време - не е родилна во интервали ама као од позади на напред...
[MEDIA]
Апсолутно,од ништо си направив голем проблем.Но не е проблемот до протезата туку до изборот на клиника.Мислејќи дека одам на право место излезе дека...
Јас немам вакви другарки ама ја имам фамилијата. Ужасно се нервирам кога моето бебе се споредува со внуките. Едната е 12 год другата е 5 год и кога и...
Што ти се случило на тебе? Да знаеме зошто да не зимаме
Јас си терав нормално со активностите се до трансфер…
Не
probano Voopsto ne mi drzat
Јас обратно пак имам една другарка на која секој одговор и е "Тешко тебе". Ј: цела недела маж е втора смена на работа, сама сум со бебе/дете и храна...
СЛИКА ОД ИЗМЕТ ОД БЕБЕТО ОБЈАВИЛА ПА ДА МУ СЕ СНЕВИДАМ НА ЈАДЕЊЕ ВЕЌЕ ФОРУМОВ НЕ ГО ОТВАРАМ
Што значи на филџанот мал крст исто и машки и женски лик доближени еден до друг, женското како да го љуби во образ исто и повеќе глави на луѓе.
Не бе до толку :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl: Хахахахахахаахах а ова како би се извело? Па и за студентскиот оброк на времето го трошевме на све и...
[ATTACH] [ATTACH]
Леле нормални ли сте со сликиве ????
Не се секирај, ваљда му се спиело или така било моментално па затоа ти рекла и докторката така, кај мене некогаш нејадено мрда повеќе од најадено.
Zdravo, dali nekoj prodava adapteri za transporteri za Sybex Gazelle S? Potrebni mi se dva bidejki ja koristam za bliznaci
[ATTACH]
Separate names with a comma.