Ова е оризот на холе https://zegin.com.mk/mk/holle-organska-kasha-od-oriz-6-meseci-250-g, има и н оризот и на овесот упатсва за со вода или...
здраво, ме интересира треба да правам гастроскопија но неможам да си го замислам тоа па ме интересира со целосна анестезија дали некој има правено и...
здраво, ме интересира треба да правам гастроскопија но неможам да ди го замислам тоа па ме интересира до целосна анестезија дали некој имс правено и...
Ретко Греена ракија?
Ах бе да иам некоја таква баба да ги думка и моиве.... да одморам барем малку.
Ама лесно помина, бе. Ќе фрли парички и толку. |(
9++ Д: мини палачинки од банана + неколку малини Р: компир, ориз, спанаќ, кромид и путерче У: боровинки В: семолина со овошно шмукалче на хипп
Да, нема враќање од Грчка без едно узо од фришоп :) Мохито?
Јас ја гледам
И ова го имам веќе кажано :!:. Леле се сме си рекле веќе ни муабет не ни останува :D. Почнавме да се повторуваме. Ја одмарам со нозе во вис, едвај...
Седиме на кафе, до нас иде млад брачен пар со нивна мајка, дали на мажот или на жената не знам, баба на бебето што беше со нив. На бебево му дава...
Дозна нешто? :)
Да :inlove: Узо?
Единствено што можам да запомнам е дека симпатијата е од Хамбург. На каишот му пишува St. Pauli и кога пишав на Гугл гледам тоа е град во Хамбург....
[MEDIA]
Рота во скоро време да не сте примале?
Доручек: Круша + малинки + мултигреин. Ужинка: Hipp бисквита и малку печен леб со путер. Ручек: Леќа + морков + патлиџан + компир Вечера: Гриз со...
Јас давам 8 месеци е бебево
Мајкиии колачиња за сите, ми прооде дечкото од нигде никаде :inlove: Има навика последнава недела да ми го носи телефонот да вртиме по луѓе за да си...
Тие се чисто на струја и кај нив е башка батерија која е правена стрикно да се полни поспоро за разлика од хибриди кој се полнат при возење. Со Тесла...
Separate names with a comma.