Ее има има... :~:
Уријаж за пеленска регија, 5ипол месеци никогаш немала црвенило. Одличен состав има и не е масна. Секако прати бебе и проверувај за какање цело време...
Здраво убави дами Ќе ве замолам за ваши идеи и совети имам неколку дилеми..инаку сме 7ипол м. Во врска со глутен,дадов гриз и тоа давав 7 дена,па...
Да задолжително гледаат барем во мојот случај. Додека се боцкаш не треба да се форсираш да трчаш да вежбаш ама можеш да си шеташ. Јас ја сменив...
Мајки кога ја преслекував ќерка приметив на ноџињата неколку брумчиња, она има прележано варичела, денес нема јадено нешто ново освен 4 мандарини....
[ATTACH]
Od koga e ova so ddvto, od ponedelnik?
Хахха јас бегам од ситуации, мм ми вика еее што будала си што ќе направат. Плаче се плаши исто од др луѓе, ама на некои им се смее мислам некоии што...
Подлога од почеток одма нема да ти треба, премали се обично и не лежат барем првиот месец кај мене беше така. Таму псоле 40дена почнавме со подлога...
Има уште поинтересно од мајкиве со бебе,тоа кога ке видам на профилна на ФБ,вибер и друго сликани маж и жена зедно .Е ова е ред флег ,женава си...
Постои Библија се што ќе ти каже некој или ќе прочиташ од некаде провери го во Библијата и ќе видиш колку е точно... Можеш да разговараш и со други...
Колку револт за ваучерите.. Државата ним им ги дала што сакаат ќе си прават со нив нивни се.. Кога ви донесат поклон ваучер од некоја продавница...
Како ги ставате во креветче на најниското ниво :( ми изгледа како да ќе се превртам и јас внатре сосе неа мн длабоко ми изгледа
Jalapeno-cheddar sourdough. [ATTACH] [ATTACH]
Таа апликација на вештачка интелигенција и не е толку богоугодна и знае да даде и погрешна информација некогаш. Како што кажа,најдобро е со...
Bone Lake [ATTACH] Добро познатата хорор идеја getaway that goes wrong, за два пара во изолирана куќа покрај езеро. Мистериозен хорор со психолошка...
https://newz24live.com/snimka-koja-ja-obikoli-makedonija-misitsata-julijana-deli-boksovi-vo-kal-vo-kriva-palanka-video/?fbclid=IwQ0xDSwOPAVtleHRuA2Flb...
https://www.encimenci.com.mk/krevetche-next-level-turquoise-moni-066ny860112 Ние вакво имаме ама не се спојува скроз на спална иако се спушта малку...
Од секрет во нос многу често знаат да се воспалат уши.
[MEDIA]
Separate names with a comma.