Работи бе. Како не работи? Имаат шалтер негде и таму мора некој да биде. Каква ви е таа полиција што не работи петок попладне и за викенд, кога сите...
Работи полициската станица 24 саати. Немора да одиш точно одма можеш и сабајлето исто и вечерта пред да си одам наредното сабајле сум одела да ги...
Мене од педијатар ми беше кажано нови вкусови од сабајле за да се следи реакција. Е сега месото не верувам дека ќе ти даде алергиска реакција, јас го...
Феникс ако бива, бива ако не тоа е, мисли малку и на себе. Не си ставај товар дека мора и готово. Ете ви рекле така на доктор и знам сигурно дека го...
Искрено не пратам веќе затоа што до сега немавме никакви промени со спиење, расположение и сл. Не ги осетивме скоковите.Наредна недела прави 6...
За цуцлите ве читам .. мојава е 5ипол месеци од 2ка пие кога се молзам за да излезам зошто се задавува скроз од прв ден сум со стресови зошто не...
И мојот спие ама така кенка и офка да невозможно е да спијам. И сега се искака, се надевам ќе се смири малце..
Во 5ти скок сте и вие нели?
До пред скоро месец исто беше и кај нас. Дневни по 45мин точно. Заспивање најкасно во 20:00. И спиеше по 10-12 саати без да се буди навечер. Не знам...
Јас доев, иначе спие мојава ја си имам несоница 5 месеци :rofl:
“Спиј додека спие бебето” :D
Јас ја легнувам во период 7-8h никогаш покасно. Да пробаш да ја успиваш поранко препораката за ноќно спиење е таа а вака дневниве спиења ми изгледаат...
Активна темава спиење слабо :rofl::rofl:
Јас се траскам и со првото и сега ќе давам органско, а реално кај нас како што знам нема сертификати ни контроли, па од кај можеш да знаеш дека е...
Да. Кога и се подолги дремките 3 има дневно, ако и се пократки се 4. Ама почесто се по 3..
Ох тоа е супер штом издржува толку и плу дремкиве и се долги значи 3 имате дневно?
Па будна е од 2:45 до 3часа. Само првиот прозорец на будност и е пократок 1,5-2 часа. 3 дремки
Побитно е колку и се долги прозорците на будност преку ден после колку време ја успиваш и колку дремки дневно правите?
Ти си ми главна женска за хранење совети, плус прв пат мама - екстра лабаво :D зарем на јаболко три дена да заглавиме еден ден е доста :D
Мајки хелп. Веќе неколку недели бебка заспива од 22 до 23ч и се буди во 5-6 наутро. Будна е саат ипол до два па после сврзува 2-3 часа. Пробувам...
Separate names with a comma.