@Gosh и @Darko90 имате ист број на гласови
Омилено ми е да станам пред тебе, да направам да јадеме и да те чекам да се разбудиш. :inlove:
I mene pocna da ne me slusa isto 18m, a prethodno slusase koga ke i kazev ne, dojdi vamu...
Не ми треба круна, твоите зборови се доволни. Ти благодарам :l: :hug:
2021ва ми е платен последно и немам извршите, така што уживај, а кажи ми лнлајн плаќаш со е банкарство или имаат нивна страна?
Немој да гориш премногу, зачувај се. Читајќи те разбрав дека доволно си изгорела... чувај се, кралице. Тоа си ти.... :f::sun: (барав круна за тебе во...
Ние имавме ваква реакција на сокчиња, најверојатно алергија на конзерванс беше, дадов Рупафин по препорака и се смири до вечерта.
ако се роди дома брза помош и готово :D:D:D
40.813
Намерно прашав педијатар која конзистенција да почнам и ми рече ептееен течно ќе разредуваш со нера критис или со мајчино млекце :) блв не постои во...
Здраво, дали може да ми препорачате професор за онлајн индивидуални часови којшто би ми помогнал со подготовка за Telc C1 пишаниот дел и повторување...
Во принцип за да е целосен доручекот треба да има житарка, е сега авокадото е пак понутритивно од другиве овошја ама сепак мислам не би држело...
Нека гори... така беше и муабетот, да гори... Ама знаеш што останува после секој оган? Пепел, ништо... само трага дека некогаш горело, ако добро...
Плус реалноста е многу поедноставна, зошто ваучериве не се грешка, туку совршенo математички испланирани. Нема доплата? Нема производи на залиха? Ќе...
Да прашам и јас, за ќерка ми, 5 и пол години е, долниот кец се клати многу готов е да падне, арно ама гледам избило новото забче малку се гледа...
Новиот интерфејс на сајтот е благо речено катастрофа. Хороскоп делот ужас, соновник уште повеќе. Не можам ни да пребарувам што сум сонувала. Фемина...
Многу време сум го размислувала ова затоа што за БЛВ едно 10 години следнам, и (ова е мое мислење), ама не ја разбирам поентата на давање овошје и...
Не е многу 4-5 какања во ден, мојава до кај 3-4 месеци цело време така си какаше (а само на доење бевме) ама никогаш не бљуцкаше и педијатар ми рече...
;(;( не се гасне лесно таа желба Мече, ја гори душата...
А што ако не се пријавиш? Нели си добил печат на граница, зошто се пријавува во полиција?
Separate names with a comma.