Ако ме однесат еден ден со итна на операција ќе мора сакала нејќела :D Јас ќе и нудам секоја вечер пред спиење па може еден ден ќе прифати… надежно :D
дали знае некој дали кико ќе имаат попусти за блек фрајдеј?
Ме фати паника мене кога видов, се си мислев годинава ми е останата само. Инаку онлајн плаќам да на...
Па проблемот е повеќе со стигнувањето. Мора човек да биде физички присутен таму за да биде пријавен или како? Појма немам, пошто никогаш толку кратко...
Не мора секогаш житарица, ако даваш компир, батат, тоа ти е базата. Нов вкус нема потреба да се воведува два пати денот освен ако не сака сабајле да...
Не мора да даваш житарка за ручек. Малце ми е чудна комбинацијата… ад млеко, јогурт и зеленчук… да не му биде тешко на стомачето. Плус карфиолиот...
Може да го повлечеш отказот, уште утре директно контактирај ги од HR, и однеси им нова писмена изјава дека го повлекуваш отказот даден од твоја...
Викаш? 100% тврдиш? Е као што рековте што к коментираме за особи шо не сме ги знаеле, е исто така и нас не не' знаете за да тврдите нешто ^_^ Баш...
Селика и инструктор Иван
Ситиот на гладниот не верува;)
ВИДЕОИНТЕРВЈУ | Д-р Јосифовски: Рак на дебело црево е откриен кај 19-годишна девојка, болеста ја има кај младата популација Па еве оти на пример ко...
Дали мора да давам житарица и за ручек? Сег планирам да дадам морков карфиол инстант ориз( го правам си ад млеко) и со грчки јогурт една лажица. Дали...
Дали некој има искуство со Xiaomi 15 ? ме убедуваат дека бил ок.
Ко шо реков, купишта примери за тоа како не треба :) Искусиле пред нас, ги глеаш, си праиш слика у глава дека не ти е во ред, и тоа е тоа. Плус не...
Даа Гравче и риба?
Пишав и погоре, не се пронајдов јас лично ни најмалку за жал немав прилика да имам помош од ниту една страна, ниту да ја имаат таа среќа моите деца...
Јас кога бев на кале да го видам полигонот цел беше обраснат во трави и се беше урнисано и заградено да не можеш да влезеш со кола
Дали се наплаќа нешто?
[ATTACH] До сега најзадоволна сум од оваа крема, убаво хидрира и негува
Da isto pravi nekogas valjda deka e zanesena vo nekoe igrace ili nesto drugo
Separate names with a comma.