Ќе те прашам. Врз база на едно посматрање како успеа целосна приказна да оформиш за некој каков родител е? Баш. Црпи искуство. И види дека е во ред...
Пред да проценувате каков е некој според пет минути од неговото секојдневие и да осудувате, кажете си застани... оти она „I will never...“ секогаш...
Како се збори...како да се иде кола да се купува, па ваква онаква да била. Хемија треба да има, а хемијата зависи од супстанциите кои се у хемиски...
Здраво, дали би можеле да ми препорачате некој makeup artist од кој сте биле задоволни, пожелно во околината на Аеродром/Центар. Битно ми е да не...
Каде можам да најдам комплети панталони и елек? Елегантни, помалку деловни. Еднаш гледав ми излезе од некоја страна, сега не можам да се сетам. Дали...
Јас на дрвеното креветче му ја извадив страницата и го споив со спалната, а од другата страна е до ѕид залепено. Од 5 месеци така спие, душекот на...
Немам искутво со Xiaomi 15, но со Redmi серијата да. Xioami е многу одличен бренд. И Mi 15 е сосема одличен, го видов и изгледа доста "премиум".
Ништо не можи да напрај да се осеќаш максимално жив колку шо можи нова хиперфиксација. Нека ми потрај. :inlove:
Нај небезбеден паркинг кај стариот полигон каде што може да останеш без гуми посебно навечер Недела цел центар е бесплатен паркинг на ПОЦ . Карпош...
[ATTACH]
Каде да најдам памучни сетови блуза и пантолони, без патент скроз обични?
40 820
Баш убаво што гледаш скијање на телевизија тоа убаво објаснува зошто примерите ти звучат толку далеку од реалноста;)
Биљо, упаѓам клизачи. Не мора физички да биде. Јас брат ми го имам пријавено ден пред да дојде. Само број на пасош кажи на некој од твоите и ќе ве...
Фала ви на сите на советите :inlove: Ке пробаме и вечерва пак порано заспивање.
тетка ми ми даде ваква иста https://nama.mk/proizvod/meshalka-za-kafe-na-baterija/ ама со неа само јајца можам да изматам и тоа две максимално хахах...
Сасвим ок дискусија на место.. Уше добив коментар дека сум празноглава, дека се правам паметна, дека сум без свест, иам воља за трачарење и...
Ќе позајмам баш од некаде едно дете да го чувам малку па ќе ви кажам дали е комплицирано. :rofl:
Ете споделија и другите членки дека кајсија и слива имаат шеќер. Сепак од природно потекло е, повеќето немаат додаден. Проверив ноќната со банана и...
Separate names with a comma.