[ATTACH]
[MEDIA]
Да со ракчиња морски октопод?
Топ идеја
Многу тешки денови сум имала, претешки.. каде и мене не ми се живеело. Ама нешто ме терало да одам и напред без откажување. Сега со години сум...
Da, i mene mi beshe taka shto normalno e toa. Kje ti se normalizira i daj bozhe za brzo i da ne dobiesh dve crtki da si vidish.
Од што се опседнав од нервоза со седнувањето и лазењето (и не нема напредок, зошто не можам ни да ја легнам за да ја "вежбам" зошто одма вришти, али...
Земав робот правосмукалка- XIAOMI MI VACCUM S20 откако ќе заврши со џогирање, ламинатот ми е мокар. Дали така треба да биде или нешто не е во ред?
Најсреќен Роденден, да му се исполнат сите желби :party::l::^:
Да од Крш се.Мали се ,ако не става во уста ок се.Меѓутоа има доста ситни делови.Мојата е 4 год.
Уф да, една цистерна ако може :inlove: Тестенини со морски плодови?
Немој, не вреди што и да е.. Понекогаш изгледа како да нема излез ама има. Не постои ниту еден проблем што нема решение. Ако не ти помага...
Не сум пробал до сега, но сакам да пробам. пиероги? (кнедла или дамплинг со потекло од Полска).
Принт е, на иста блуза само различен (персонализирано), слики од бенд. Почнав да влечам меѓу две сега, се обидувам да решам кое ми е покул, па...
[ATTACH] [ATTACH]
Од Крш ти се лего коцкиве? Многу се ефтини и дали се дупли лего коцки или ако не се дупли дали се големки мојава сеа ќе прави 3 год. и многу сака...
Немој те молам,од секој проблем има излез. Да ти ја раскажам мојата историја ,можам најпродаван бестселер да напишам,и пак не се откажав,крената ми е...
Separate names with a comma.