трчаш:o? Идол си ми:inlove::muscle:. Снег имаме|(.Малата цела недела плака дека нема снег , сега сигурно ќе се радува. Мене најубаво ми е кога има...
Фала за одговорот. Знам, така е се што пиша, и не, не мислам дека со магично стапче ќе ги решам вишокот килограми (станува збор за околу 7,8кг) него...
Јас дури сфатив дека короната со тој снег во мај ја донеле. :D
Овие па... Полумртвава партија збори за реформи во правосудство. Истите овие кои донесоа измени во кривичен законик пред да заминат од власт, па така...
Дали би ти било проблем да ми кажеш за општина кисела вода каде и што треба да се носи?:)
Да
2,3 недели ја користам оваа крема на Биодерма. Јас имам нормална до комбинирана кожа ама во ладните денови секогаш користам некоја за поголема...
Дали е нешто слична со кремата на Конопка? Дали е густа и дава хидратација?
Многу убаво те разбирам, исто и моите летото ми ги направија лом, катастрофа до толку што немав мерак ни да се нашминкам. Одма ја контактирав...
Буквално исто, штом ќерка ми направи 3месеци почна хаосот со косата. Јас бев претажна, цел живот имам мн негувана коса, долга и цврста. Денес после...
Па претпоставувам дека оперативно, јас бев Систина/Промедика кај д-р. Фанка, можеби е брза процедура па затоа така ми кажа, не знам точно колку се...
не е тригер, само нереална слика си правиш самата да мислиш дека не треба да ти помагаат родителите.:) Не знам, моите родители па живееле во заедница...
Не сум во рани, во средни накај доцни сум :| Ама се тригернавте сите, се воспаливте.. Не следев се', случајно забележав, ми дојде чудно тоа што...
Оперативно се корегира ретина? Ако знаеш подетално пиши, јас одам исто кај доктор што оперира, ми кажа дека имам истенчена ретина, ама за корекција...
Ova mi e od majka koja veke Ima podporasneto dete I od pediatarot kroz muabet deka vo 3/4 mesec bebe ke saka doma da zaspie na mestoto kade sto...
бреееј цел реферат за тие што седеле до тебе на маса, место да си напишеш нешто убаво позитивно како ти си помина со друштвото.:D Или па цело време...
Јас имам исплата за октомври на 19.11
36
Прегратка
[MEDIA]
Separate names with a comma.