Апетит не ни треба додуша, си имаме ама малку од малку настинки да намалат, надежно да помогнат.
Реално дека се може да износи толку мало бебе, не може. Ќе останат работи необлечени, некои по еднаш облечени ама тоа е мора да имаш облеки.
Ааа и тие му се спремни одамна, од прабаба му исплетени :) Инаку генерално за облеката ептен у дилема сум, си викам да не накупам све и свашта па...
@poker_face побрзо се смалуваат ама од друга страна овие што се без чорапчиња ми се погодиле сите пократки долу, до коленици што се вика. Посебно тие...
Here we Go!
А во кое школо Славчо од Свирипичино специјализирал за брачни проблеми? Не знам зашто викате да не се мешаме кога во нормален свет, сите овие треба...
Уште еден совет, бирај порастегливи материјали. Шпикозни и особено бодиња. Нерастегливите пократко траат.
Нема само најмал број, мојот 9-12 носи сега такви шпикозни за спиење. @poker_face Попрактични се целосните, јас такви имав најмногу на почеток. Земи...
За викендот екстра,а дојде понеделник во истиот момент се почнува да ме боли и станувам нервозна.Не го поднесувам местово-како пекол е.Ама срце...
[ATTACH] [ATTACH]
Ги продавам и ташничките, двете за 500ден. Од Страдивариус се купени, не се користени воопшто [ATTACH] [ATTACH]
Во колица не го ставај на 90 степени бидејќи и тебе нема да ти е пријатно да седиш исправена на стол цело време. Максимум на 60 степени. На 90 само...
Јас одозгора му ставам како калци вакви и нема гајле. Дека е поголем роден мојот одма му се смалија, а мислам само најмал број има од тие, може...
Тие твојтее симптомии ме радуваат!! :* Чекаам позитивни вестии! :inlove::inlove::inlove:
Ги продавам, не се облечени воопшто. Бр.39. Купени 1290ден, ги продавам за 800ден
И двете работи ги размислувам, да не му се смалат брзо а од друга страна да не му се соблекуваат чорапчињата. Можеби најдобро да имам комбинација и...
Имам другарки презадоволни се од нив. Само викаат дека отварале апетит.
Moze
Мојов сега пак почнав да го ставам спиеше до кај 9 месеци во вреќа, па фати лето спиеше по боди, лани зима не сакаше да ја смисли. Сега пак му земав,...
Здраво девојки, имам прашање доколку може да помогнете Моето бебе има 3месеци. Пие адаптирано млеко Новалак 1 Но во овие последните 3 недели...
Separate names with a comma.