Za 6,7 dena pravi test, so sreka :)
Барам поклон за роденден за другарка ама да биде како членарина за нешто да може да се дружи, освен аеробик и фитнес ништо друго не ми текнува
А бе луѓе јас ги оставив профактурите уште среда, еве уште чекам да ме повикаат. Знае ли некој што е работата? Не можам наменска да си отворам
Влезена е во државава и се подготвува да биде преземена за царинење
Deneska napraviv namenska smetka, mi ostana uste utre dogovor za traen nalog. Sto treba posle toa da se nosi vo AVRM?
Да да еве ја 7++ е уште темно зелено кака, на Ад сме. Ептен кога јаде благ компир портокалово кака хахах
Здраво девојки, Мислење за хормониве? Плус витамин Д 28.7[ATTACH]
Da primiv pred 9 dena ( 15.11)
Морам да ти кажам дека те разбирам скроз, низ исто поминуваме. Верувам и дека не сме само ние, сигурно и многу други се во иста ситуација. Пишував и...
Мене не, не знам тоа кога пуштаат, јас окомври поднесов, да не претерувам, а
Zavisi dali i koga imas primano stop inekcija, jas so 5 dnevna blastocista, na 6ti den pravev domasen test be safe i laboquick
Мамички, ајде помош 8 недела сум, ќерка ми ја фати стомачен вирус во четвртокор, па нормално нели и мајка нема да ја одмине. Го прашав геникологот...
Кај мене беше ваков првиот тест, би требало да е, повтори го за 2 дена и направи си бета од крв.
Ива последната дремка повеќе од 30 минути не ја оставај. Ако и натаму не бива исфрлете ја третата дремка. Пресметај колку ти спие вкупно во 24ч,...
Некој да ме просветли што значи ова? До каде ми е нарачкава, влага у државата? [ATTACH]
Искуство со Вип Пошта за достава? Денес е последен рок за достава, Звонам на 2 броја, недостапни се. Кога и да сум нарачала курирот пишува дека не се...
Не ма, ти си баба-дете:D :* Шо викаат старомало:rofl:
Zdravo devojki, minatiot ponedelnik imav punkcija i zavcera ( sabotata) mi vratija rdna blastocista na 6ti den. Pa nemam iskustvo so transfer na...
Дали е на ад? Ако да, нормално е зашто имаат железо во составот. И кај нас било така, и тоа долго време.
Ги има во Андреј компани купив јас пред 10 дена. Писебно можеш и тањирче и тенџерче и лонче во сите дезени.
Separate names with a comma.