Каде можам да нарачам/купам работи и декорации за запросување? Организирам просидба. :party:Барав на нет, но нема некој избор.
Каде на друго место освен на тему можам да најдам вакви постоља?
Ја знае ли некој постапката како се вади слободна? Треба ли нешто да се однесе и за колку време ја даваат? И дали таа од 1.600ден е за градски и...
Баш ќе го купам. Фала ти многу :l:
Леле супер, респект(zilmer). 5км јас да стигнам на берлински маратон се пријавувам, добро де на некој маалски мислев:lol: . Ние берлинскиот го...
Здраво, имам куче мал раст.. кратка приказна ..заврши на царски рез и стерилизација прилично сериозна ситуација и сме многу вознемирени, четврток...
Хаха ништо и од мене. Си чекаме. Јас во среда 40та недела. Синоќа нешто ме болеше доле како менструални болки, болки во срамна коска, притисок ама...
Барем пари ставаат на книшката? :D:D:D
Сами си бираме, нема ни потреба од некаква помош.
https://forum.femina.mk/threads/Книги-за-самопомош.21729 Еве ја темата која ја бараш, само е со поинаков наслов.
Стара мода е телевизор хахаххаха Штедна книшка и златник :rofl::rofl::rofl:
Па какотргнало моево јас може ќе стигнам до нова година :rofl::rofl::rofl::rofl: ќе лапнеме некој телевизор
А имаме некоја мами, што околу Нова Година , што треба да се породи? Да чекаме новогодишно бебуле тука.
После позитивна бхг, тсх денес го мерев рипнало на 7. Докторот ми ја покачи терапијата. Дали има место за паника оти ми е толку висока, дали би...
Ги нема и @hannybanny и @MorskaSirena и они се со мене :D
@Panda00 калориски дефицит само, све друго за жал не помага, коа формулата е таа. А само пешачење мене лично не ми е доволно. За пешачење ич не е...
Јас сум задоволна, ти го препорачувам. Баш сподели како си задоволна. :inlove:
Кога ја работиш работата што мнозинството цел живот го поминува без да ја сработи, што мислиш колку луѓе ќе може да те разберат?
[MEDIA]
Кај мене сеуште нема, исто последната
Separate names with a comma.