Незнам од што точно, искрено:(
Не Капучино со шлаг?
Black friday ke e vikendov sto doagja, znae nekoj vo zara kolkav popust ke ima ili obicno kolkav ima?
Чоколадна баклава
Здраво Дали некоја е со матичен кај Ложанковски, поточно кај Марија? Колку им е пап со ехо комплет ме интересира?
Не ни престанувал, само што беше послабо приметливо.
Здраво, дали има некој искуства со работа на аеродром - TAV и дали смените се стварно по 12 саати?
[MEDIA]
Имав одмор две недели и неделава пак почнав. И кажав на шефицата. И она видела колку е саат. Зборувала со нејзе. Ја предупредила и таа си ги увидела...
Само ако си негативна крвна група, а сопругот позитив тогаш се прима инекција. Но штом сте и двајцата позитив не треба.
Од 3-ки пие. Се засркнува кога брза. Ама педијатар рече има подврзан јазик, ако е бавен протокот не го допива млекото. Се изморува. Како завршивте во...
Исто и јас знам многу околу мене што така се породиле. Немала болки ништо ама крв малку на гаќи и одма отишла на дежурно што да видат на цтг...
Јас со бебе од 3мес пешачам секој ден ..и деца од основно школо во паркче пукаа петарди во 12 на ручек ...некои чудни петарди не оние класика..се...
Имам несигурност за тука, затоа побарав ако можи лп
[ATTACH] [ATTACH] [ATTACH][ATTACH][ATTACH] [ATTACH][ATTACH]
@Чанто Слободно пиши овде, така ќе добиеш повеќе објективни мислења :*:
И јас си земав некои работи за мене од ЦиА, немаа никаков попуст. :?: Во продавница има сејлс само на големи броеви, ама оние стварно големи 46+....
Јас искрено би ти препорачала Cybex, јас имам друг модел и сум презадоволна.
Јас влегов тука да прашам некој трик за штедење, а муабетот денес само пари како да се трошат. Дали мене ми се чини или ова е најглупиот блек...
Денес после долго време повторно се осетив лошо во улогата мајка.Имено во група на фб пишав за распоред на бебето бидејќи правиме транзиција од 3 на...
Separate names with a comma.