I gave birth too
Kolku pati nedelno,dali imavte nekakva preporaka od doktor?
После толкава напнатост и акумулиран стрес, ми се активирала пак несоницата, ајде на здравје нека ми е ;( Ти се намочам на животот, на млади години...
Јас бев еднаш кај др. Милена во промедика И тука помина др.Дубравка имаше веќе пациенти и си брзаше Ми остана впечаток дека штом имаше пациенти,...
Мајки баш сега малото цицаше и посче си застанав баш на вага и нормално разочарување Јас сум 167 цм и еве 3 год сум на 46 кг па размислете каква сум...
@Amellie јас сум прекуокеански, не знам за Европа што како, ама мерењето дали вреди или не, тоа само вие отворено најотворено може да си кажете дали...
Diamond (центар ) имате бесплатен паркинг до 2часа, а до 9 часа имате ако имате нешто купено до 400 денари во било која продавница во молот. Па сеа...
Колку пиеше и на колку ти ја покачи? Проверувај го почесто во иста лабараторија Чим ти покачиле ок е . Со лесно до крај
A kade SE polaga toj strucen ispit? deka mi kazaa mi treba licenca I diploma samo Plata 38-39000 ne mi kaza NikoJ DEKA pripravnik ima
Исто и јас го продавам студентскиот ваучер во вредност од 15.300 за 10.000. Со мое присуство си го одбирате производот (лаптоп, компјутер или...
Aко Ви одговара може да почнете со планинарење. Од искуство меѓу планинарите има многу фини и пријателски луѓе. Ако сте од Скопје има мноу друства,...
Кој београд Минхен не ни е рамен во ова загадениот воздух
Kje se vrabotis, zapisi se na nekoj kurs, zacleni se vo nekoja nevladina organizacija I ete ti novi lugje.
Јас имам работено во Киппер маркет во Тетово и искрено .. Се беше ок , освен што 8 часа бев постојано на каса ( да не бидам погрешно разбрана , нова...
Абре од дома поубаво нема, ама пуст систем што не протера од овде.
Ако има договорено пораѓај со индукција, може да оди вечерта претходно
Некој да не има во Холандија Утрехт сега и во Шведска? Моментално сум Холандија, после нова година се селам во Шведска, Гетеборг па имам некои...
Исто и јас, метил фолна и метил Б12 од NOW.
Читам низ Скопје продажба на станови и се чудам со цените. Го надминаа и Белград на води.
Јас имам неколку матични доктори сменето, но сега кај што сум, сум најнајзадоволна. Сум била кај др Геровска, ординација Мама, не ми се допадна што...
Separate names with a comma.