Истото искуство го имав таму и истото со Павлина. Катастрофа, не би ги препорачала на никој. Порано бев помлада и наивно ги сфаќав работите, но сепак...
Сабајлево едвај да се станело :drunk: Трчааав на работа 8-|
Тоа да не се сликате со гостите е топ идеја, само фото студио што ќе се нафати на тоа е многу тешко да се најде бидејќи за нив нејголемиот приход...
Nalogot treba da se nosi avrm
Dobro utro slusna li nekoj na vesti imase deka ce ni davale resenie za samovrabotuvanje ima li nekoj informacii
Izvini duri sega vidov si prasala. Osven tecfidera koja seuste ne ja primam poradi konstantno pokaceno CRP 15 i pokraj antibiotici, pijam vitamini D3...
Може 1000 пати е пишано, не знам. Не ни можам да барам сега мислења искрено, дали некоја има искуство со Таше од плодност? Не дека не сум задоволна...
Трошоци за студирање сегде е 250 евра. Плус книги и патување. Јас завршив во Штип и мислам многу повеќе пари потрошив на гориво. Повеќе од 20 пати...
Леле преслатки се, од каде?
Првиот, Redmi 5 Lite.
А да избришеш групите на фб? Онака најдругарски ти кажувам. Јас избришав се тоа кога се роди второто зошто сфатив дека две деца исти не се раѓаат, а...
Здраво. Те прегледува докторот вагинално и почнуваш со терапија, која убаво ќе ти ја објаснат. А потоа исто ќе ти кажуваат кои денови на контрола, за...
Здраво И јас се мислам да запишам доквалификација,се мислам дали во Скопје или во Штип,сега во јануари. Дали може некој кој веќе завршил да сподели,...
Од каде го зема ова сталажава за во бања?
Оди директно на Xiaomi. 15T Pro е премиум телефон од високата класа затоа и има висока цена, нема да се покаеш. Јас сум 9 години на Шаоми итоа...
Ѕирнете ја и Микса, ја донеле сега пак, одличен бренд е за поефтини пари.
Сигурно сме негде во комшии. Инаку си го решив јас проблемот Стан, халелуја. Од декември сум официјално сама :angel:.
Ти благодарам за одговорот. Оваа терапија ја имав цела, и плус Такролимус. Кариотип ќе идам во четврток или петок да проверам секако.Немам замрзнат...
[ATTACH] [ATTACH][ATTACH] I vo bazaro imashe neshto slichni na ovie
[ATTACH] @eliesaab Според мене најдобар и батерија и меморија и А 34 не се лоши топ држи батерија
Separate names with a comma.