Kaде можам да најдам вакво нешто како џемпер кошула? Ако сте виделе некаде онлајн пишете.
Сликарот ми е роднина, така да немам никаков проблем со него. Договорено ми е се, само уште за украсување ми е проблемот. |(
Ами кога ќе размислам дека не е оној кој ми е во мислите, ме удира на психа. :sweat:
Каква предност има екосистемот на Шаоми пред тој на Самсунг? Од една страна викаш дека не треба да се споредуваат брендови, туку колку нуди...
И мене од ВИП ми стигна денеска. По цели 20 дена откако ја направив нарачката, дупло чекање. :D Вчера ми стигна порака дека ми е во база, но не ја...
[ATTACH] Морам да го пофалам маслениов чистач Fraijour, досега најдобро нешто за чистење лице и вадење водоотпорна шминка. Го немаше на залиха и...
И јас пијам едно до две во денот. Во тмурни денови на работа не се издржува па ги пијам и двете таму па после дома нешто цедено. За понатаму.. Ма...
Пред 5 мин.ми стигнаа две пораки,курирот го земал пакетот М Оне,ВИП пошта
И ние се селиме за еден месец. Не да ме фаќа носталгија, претешко ми е на душава. Братучетка ми, тетките внуците, неможам да опишам. Куќата во која...
Леле луѓе ви благодарам многу, не очекував таква поддршка, пишав само некаде да си се искажам пошто немам на кој. :l: Нормално дека сите си имаме...
Си се вратив дома, ништо од моето магично отварање и пораѓај набрзинка :@
Сакам свадби, ама со овие цени не би правела. 10к е евра е солидно учество, или во подобар случај, солидно се дополнува со учеството што го имаат...
Во се. Шаоми не е само телефон, Шаоми е цел еден екосистем. Вредноста на брендот не може и не смее да се одреди со тоа каков процесор има телефонот,...
Во Гевгелија го има, јас второто шише од Гевгелија го земав. Во продавниците за шминки провери ли? Таму имаат и производи за коса знам. ДМ провери?
Па за мене баш тоа што го пишуваш е ред. Да го следиш детето, ако спиело денски, нормално дека нема да спие во 7. Ако јадело преобилно за ручек да...
Кога ја бараше? Колекцијата е стигната пред скоро 2 недели, да не е испродадена. Јас ја земав од Холандија, ама другарка ми купуваше од Гевгелија од...
Здраво, дали некој ја има ламбата и на кој принцип работи, дали менува бои и дали нон стоп свети, ми треба за спална соба за мало детенце да мк свети...
Ние тој период (па дури и пред тоа) бевме на 2 подои, наутро и навечер, преку ден се јадеше. Потоа и намалив на еден подој и на 18 месеци многу лесно...
титовелешка , кај маџир маало а замисли пишав на вип пошта ми рекоа дека е некаде кај цветен пазар база центар....
[MEDIA]
Separate names with a comma.