Да ми препорачате некој добар ортопед со упат? Неколку дена чувствувам неопислива болка во грбот, како низ рбетот, а седам исправено постојано....
И мене ми беше лошо од нив.На крај ги баталив,не пиев ништо.Само фолна на почеток.Мене и од витамин ц ми се создаваше тежина.
Да, само пишала совет да се јави дополнително за доевалуација. Провери си уште еднаш, никаква штета немаш од тоа.
Да, ние така тераме од тогаш. Наутро одма после спиење и навечер пред легнување. Има 3 оброка и 2 ужинки во текот на денот, супер си е :)
3 жени кај кои знаеш ти дека им е направено грешка во одредување пол ја надминува 99% точност што ја нудат и тоа воопшто не е во ред, неприфатливо е....
Уште се ефтини цените, ама од година во година поскапуваат и на Кипар поради се помасовниот туризам.
Најдобра за мене [ATTACH]
Peppa опсесија [ATTACH] [ATTACH] [ATTACH]
,,Полна торба - празна душа.“ P.S. со чест на исклучоци 8)
Самата си одговори, образованието не е пресудно, поважно ми е да е добар човек и да ме почитува, секако не сакам пороци да има, па кој сака де.
Беше маж ми на адвокат, докторска негрижата е речиси невозможно да се докаже, јас не знаев со месеци каде се наоѓам не па да се маткам по судови и да...
колку оставате кај таир? има тарифа некоја, он сам кажува или колку мислиш?
Затоа и се со 99% сигурност. Не даваат 100% сигурност. И јас бев зачудена. Баш на другарка колешка и го имаа утнато полот. И уште 2 жени исто преку...
@Devojkata55 Според мене, Како прво и прво, 2025-та сме. Редно е да се престане со стереотипите дека ако е богат и со Ферари е автоматски лош, а ако...
Ако утнуваат пол, што останува за другото... Јас не би правела ваков тест да знам дека претходно утнале пол некому, што е најбазично нешто што може...
Дали постои некоја тема за здравјето на домашните миленичиња?
Да не им речам, хаха по ѓавола да идат. Ќе ви пишам од германија дека дошле пари хахах
Ако сметате дека ве оштетила, зошто не ја тужите? А сте можеле да го префрлите бебето на ГАК.
Тоа не сум слушнала искрено, ама не е добро ако е точно. Освен ако немало некоја близначка бременост па да се изгуби едниот плод што го детектирало....
Девојки, бебе има 2 месеци и една недела. Ноќното спиење е обично 19-20ч и така ќе си затера три-четири саати ама после секој саат се буди, цица и си...
Separate names with a comma.