Какви дегени има образовани, човек да бега. Исто, дегени има и необразовани, што значи нема разлика. Ретко се наоѓа некој да е искрен, така да,...
И јас не одам никаде подалеку од двор откако останав дома и не идам на работа. Во вц одам на пола саат, ми се чини дека кој знае колку ми се оди а...
Od koja cetka ste zadovolni, philips ili rowenta se podobri, ili nekoj drug brend ? Se mislam megu ovie tri.
Баш ти фала!! И овие ги гледам. Башка и боите им се супер. Де, што се напнавте. Си прашав и баш фино ми одговори и @quattro (многу ти благодарам за...
За месо пари треба, а парите финанцамт ги зема. :D Жал ми е што клетвата тебе те фатила наместо мене! :rofl: Јас се убив викајќи да ми се случи...
@GirlLove а зошто да иде на психотерапевт?
За гулаш месо ти треба, вака имаш навежбани мозочни вијуги и знаеш дека од работа никој не видел аир:D Да имавме и ние прекувремени така ќе...
Здраво од страната auria дали сте нарачувале? Дали се ств ко оригинал?
Ај појди си на психотерапевт.
Некој курс...
Иста сум, страв ми е да излезам да прошетам да не ми припадне некаде ;(
Не се купува. :D Или готвиш со љубов или без.
Ама нели важеше само за жени према мажи дека категоријата е што би му кажале да прашам зошто чудно ми е
Мислењава ко од нафталин да ти се извадени. |(
Фала за утехата .. Дај Боже
Те сакам многу :inlove:
Клуб Посејдон. https://www.facebook.com/share/1FhAi4XB32/ Ќерка ми оди од 3.5 години. Тренираат во Борис. Прво во малиот базен на оценување, па...
[MEDIA]
Дали може некоја тазе породена мајка да пише што навистина е потребно за на ГАК? Имав долг список а ми стигна слика од другарка што имаат залепено.....
Separate names with a comma.